Рятувальники Рівненщини допомагали боротися з підтопленнями господарських угідь (ФОТО)

фото - Фейсбук

03 квітня о 10:00 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення від мешканців смт. Рафалівка, з проханням надати допомогу одному з місцевих мешканців, щодо відкачування води з підтопленого господарства. Розповідає Головне управління ДСНС у Рівненській області.

На місце події було направлено резервний караул 5-го державного пожежно-рятувального поста смт. Рафалівка. По прибуттю на місце виклику вогнеборці виявили, ситуація ускладнюється тим, що господарство розташоване в низовині рельєфу, де неможливо здійснити відкачку безпосередньо на місці, це в свою чергу вимагає відвезення води на певну відстань.

Рятувальники спільно з комунальним підприємством селища, за допомогою переносної мотопомпи та спеціальної техніки в короткі терміни провели відкачку води з господарства, тим самим врятувавши від матеріального пошкодження літню кухню, житловий будинок та господарську будівлю.

Загалом було відкачано та вивезено близько 50-ти кубічних метрів води. Місцева громада була вдячна рятувальникам за швидку та якісну допомогу.

Читайте також