Рятувальники Рівненщини отримали відзнаки від Президента (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

15 рятувальників Рівненщини нагородили відзнаками Президента України. Нагороди працівники Служби порятунку отримали за участь в антитерористичній операції упродовж 2014-2016 років

Відзнаки вручили перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір та начальник Головного управління ДСНС України у Рівненській області Сергій  Крук.

Як відзначив головний рятувальник Рівненщини, працівники служби залучались для робіт на об’єктах та системах життєзабезпечення населених пунктів Донецької та Луганської області, що зазнали пошкоджень під час проведення АТО. Крім того, інженерні групи облаштовували захисні споруди та бліндажі.

Також було нагороджено представників медичної служби ДСНС Рівненщини, які здійснювали медичний супровід інженерних та піротехнічних груп та надавали допомогу населенню.

Разом з тим, під час візиту до аварійно-рятувального загону спецпризначення перший заступник голови ОДА Віталій Ундір ознайомився з готовністю служби до зимової негоди. В першу чергу, рятувальники показали пересувні та мобільні пункти обігріву, де громадяни під час низьких температур зможуть зігрітися. Вони встановлюватимуться за необхідності у місцях масового перебування людей, а також на найбільш завантажених ділянках автотраси.

Продемонстрували рятувальники й шнекоротер, краз та тягач, за допомогою яких взимку розчищатимуть автошляхи від заметів, а також здійснюватимуть буксирування транспорту.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також