Сама вибила банку зі сметаною із рук, - костопільчанка розповіла свою версію конфлікту з бабусею

Минулого тижня мережу сколихнула новина про те, що в місті Костопіль жінка розбила об голову пенсіонерки банку зі сметаною, яку старенька продавала біля її салону. За фактом умисного нанесення легкого тілесного ушкодження поліція розпочала досудове розслідування. Більше про це тут: Конфлікт через стихійну торгівлю: за справу про удар банкою по голові пенсіонерці в Костополі взялась поліція.

Учора власниця закладу Аля Муха опублікувала відео, де розповіла про свою версію події, що трапилась.

Так, за словами жінки, бабуся декілька днів її провокувала – ображала рідних, її, сварилась через рекламу.

«Почалося все з того, що ми виставили рекламу свою, а там, бачте, вона поставила свій товар. Я ніколи не була проти, щоб люди торгували там цибулею і зеленню і молочними продуктам. Так само там купую і товар, і все. Вона відсунула нашу рекламу і цього хлопчини, що айфонами торгує, так само відсунула рекламу. Я почула крик на вулиці. Я вбігаю, а вона до цього хлопця кричить: «Та ти чорт, ти що там виставив цю рекламу, тут і так немає місця пройти». Вона не говорить, як я зараз говорю, вона матюкається, кричить, обзиває, як будто в неї немає клепки взагалі», - розповідає Аля Муха.

Після цього, каже жінка, зайшла в салон. Однак, бабуся продовжила обзивати. Врешті в неї увірвався терпець і вона викликала поліцію.

«Ця жінка, я навіть не знаю, як її звати, вона оставила свій товар і втікла. Поліція чекала десь хвилин 30. Потім мені міліціонер каже, що подзвоните, коли вона прийде», - зазначає власниця салону.

Через хвилин сорок бабуся повернулась і жінка викликала поліцію.

«Вона не давала поліцейському сказать слово. Вона просто закривала йому рота, кричала, верещала, закривала рота. Дитя моє було настільки налякане її матюками, її поведінкою, - згадує власниця салону. - Він казав: «Боже, яка бабка тупа». Маленьке дитя було перелякане і просило мене не йти на вулицю».

Потім жінка пішла додому, а її сестра залишилась продавати окуляри. Через певний час набрала до неї і розповіла, що бабуся обзиває їх батьків.

«Після цього всього я приїхала на велосипеді. Я на її накричала. Кажу: «Ти коли вже свого рота закриєш?». Я за ту сметану, той товар, ухопилась, вона рукою вибиває ту сметану і та банка відлітає їй у лобешніка і царапає її. Щоб сказати, що я побила людину – це наклеп, брехня. Там ж є камери, там все видно. Просто з мене зробили страшного тирана», - каже пані Муха.

Вона також додала, що син потерпілої два дні розшукував її і погрожував розправою.

 

Читайте також