Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян привітав школярів зі святом останнього дзвоника

Сьогодні 2 червня у низці навчальних закладів Рівного відбулося свято останнього дзвоника. Урочистості у школах розпочалися з підняття державного прапора та хвилини мовчання. Після чого, в закладах провели святкову лінійку, відбулися виступи дитячих танцювальних колективів.

Привітати дітей зі святом у два навчальні заклади Рівного завітав Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. Він зауважує це особливий момент для кожного учня та кожного педагога.

“Сьогодні мав честь завітати на свято останнього дзвоника у навчальні заклади Рівного. Зокрема, у школи за номером 20 та 26. Свято останнього дзвоника - це особливий момент для кожного учня. Урочиста атмосфера, фантастичні виступи, танці та співи - все це дарувало особливий настрій. Я з радістю вітаю педагогів, школярів і особливо, теперішніх випускників. Нехай все задумане збудеться. За те, що це свято відбулося маємо уклінно подякувати мужнім українським воїнам, які зі зброєю в руках боронять нас усіх, боронять наших дітей, боронять наше майбутнє на лінії фронту”, - зазначив Віктор Шакирзян.

Віктор Шакирзян спільно з представниками управління освіти подякував усім педагогічним колективам, які на відмінно впоралися із викликами воєнного часу і продовжували навчати школярів. До слова колективу Рівненського ліцею №20, що відзначає 60-річчя з дня створення закладу, Віктор Шакирзян вручив сертифікат на 50 тисяч гривень для придбання необхідного для ліцею приладдя.

Читайте також