"Серце розривається...", — помер відомий у Рівному дизайнер і художник Олексій Литвин

Сьогодні стало відомо про те, що помер Голова спілки дизайнерів Рівненщини, член Національної спілки художників Олексій Литвин.

Про це повідомила на своїй сторінці депутатка Рівненської міської ради Галина Кульчинська:

"Боже, не можу повірити в це - не стало Олексія Литвина...Серце розривається...Співчуття рідним і близьким. Царство Небесне тобі, Льошичка...".

Про смерть художника повідомив також рівнянин Олег Редзюк:

"Скорбимо. Не стало нашого друга, товариша, однокласника, прекрасного художника-дизайнера, мужнього чоловіка, справжнього патріота України Олексія Литвина. Шкода, що так сталося. Сумуємо, приносимо співчуття рідним та близьким. Царство Небесне".

Олексій народився у місті Магнітогорськ, у 1968 році його родина переїхала до Рівного й оселилася тут. Батько Олексія — Костянтин Литвин, також був знаним художником і передав синові творче бачення світу. 

Олексій Литвин був графічним дизайнером, співавтором герба та прапора Рівного та викладачем спецдисциплін спеціалізації "дизайн" в економіко-технологічному коледжі Націо­нального університету водного господарства і природокористування. 

У творчому доробку Олексія — кілька сотень логотипів, обкладинки до відомих книжок, плакати, експозиції та стенди, орнаментальну стрічку в культурно-археологічному комплексі "Пересопниця".

 

Читайте також