"Сфоткаєте з пінгвінами": шеврон рівненських поліцейських побував в Антарктиді

В Антарктиді один із керівників "Майстерні чудес" Мітя Зінов'єв опублікував фото із пінгвінами та шевроном рівненських поліцейських.

Про це повідомляють на сторінці Національного антарктичного наукового центру.

Відомо, що Мітя Зінов'єв їхав в Угорщину, щоб потрапити на літак в Антартику. Відтак, чоловік їхав по трасі Київ-Чоп, проте у Рівненській області його зупинив поліцейський, адже надворі була комендантська година. 

"Це було близько 4-ї ранку, комендантська година, тому, перевіривши документи, патрульний запитав мету поїздки. Почувши, що водій мчить в Антарктику, вартовий порядку неабияк здивувався і пішов за напарником та алкотестером", - йдеться у дописі.

Відтак чоловік вдруге пояснив, що їде в Антарктиду, та зазначив, що кожна хвилина на рахунку, бо рейс з Будапешта за 14 годин. Показав свій дозвіл на пересування і виявив готовність пройти перевірку на алкометрі.

"І тут другий полісмен усміхнувся й каже: "Ви що – на «Вернадського»?". Тепер уже кермувальник дещо здивувався та докладно розказав, що їде будувати артінсталяцію. У відповідь патрульний запитав: "А шеврон наш сфоткаєте з пінгвінами?". Певна річ, Мітя погодився. Поліцейський зняв шеврон прямо зі своєї куртки, віддав та побажав щасливої дороги", - зазначають автори допису.

Чоловік встиг на літак, разом зі Славою Балбеком успішно дістався Антарктиди і виконав обіцянку – сфоткав шеврон з пінгвінами  та іншими жителями Антарктиди. Наразі мандрівний знак повернеться назад на Рівненщину.

Читайте також