Що кажуть зірки: гороскоп з 11 по 17 жовтня 2021

Для тих, хто звик звірятися з зірками, плануючи свій час, пропонуємо гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень.

Овен 
 
Дайте волю своїй творчій "я", не заважайте прекрасним поривам. Однак не забувайте і про хліб насущний і побутових справах. У середу начальство може підтримати ваші нові ідеї. Головне - знайти можливість їх викласти. У вихідні вас очікує духовне зростання і самовдосконалення, правда, для цього будуть потрібні деякі зусилля з вашого боку. 
 
Телець 
 
Роботи багато, як ніколи, але вас це не лякає. За ваша працьовитість ви отримаєте солідну нагороду. Бажано триматися подалі від будь-яких авантюр, пов'язаних з легким збагаченням. Не чекайте виграшу в лотерею або вдалого заміжжя, ваша доля у ваших руках. Можна освоїти нову професію, знайти високооплачувану роботу, зайнятися тим, до чого лежить душа. 
 
Близнюки

На цьому тижні у вас буде багато цікавих і вигідних проектів, контактів і справ. Якщо ви будете активні і креативні, то досягнете відмінних результатів. Начальство цінує вас і випише премію або підніме зарплату. В особистому житті все також йде саме в ту сторону, куди ви хочете. Очікуються приємні зміни або збільшення в сім'ї. 
 
Рак 
 
Ваші справи йдуть на лад. Просто насолоджуйтеся моментом. При бажанні можна буде реалізувати найсміливіші задуми. На роботі у вас буде складатися творча і радісна атмосфера. Все буде виходити з мінімальними витратами сил і засобів. Завдяки гарному настрою, ви дуже багатьом зможете допомогти, підтримавши в скрутну хвилину. У п'ятницю влаштуйте зустріч з друзями, сходіть в боулінг або в кіно. 
 
Лев 
 
Плани і задуми можуть реалізуватися, але не обов'язково принесуть радість, не виключені і розчарування. Життя ж не йде за шаблоном. І кар'єрний зліт може коштувати вам нервів і здоров'я. В особистому житті не варто бути відкритою книгою, постарайтеся зацікавити партнера, ви від цього тільки виграєте. Бажано не захоплюватися великими галасливими компаніями і відпочити у вихідні в камерній обстановці.

Діва 
 
У понеділок щось піде не так. Не варто панікувати. Може, воно й на краще. Вчіться знаходити нове у звичних речах. У четвер успішні переговори і консультації, вирішення юридичних питань. В цілому тиждень повинна принести гарний настрій, поступовий інтелектуальний підйом і удачу в кар'єрі. Гарний час для побачень і нових знайомств. У суботу сміливо розраховуйте на допомогу друзів. 
 
Терези
 
На цьому тижні у вашому житті дуже ймовірні позитивні зміни, які, однак, прийдуть знущально дрібними кроками. Проте, зробити ви встигнете дуже багато, якщо, звичайно, з ентузіазмом візьметеся за справу. У середу проявіть граничну обережність, це несприятливий день для колективної діяльності, інтенсивного спілкування і спроб професійного зростання. Присвятіть п'ятницю спілкуванню з друзями, поговоріть по душах. 
 
Скорпіон 
 
На цьому тижні ви відчуєте легкість, піде в минуле багато з того, що вас дратувало і не давало йти вперед. Перша половина тижня сприятлива для активного спілкування в неформальному ключі. Зайва строгість може відлякати кого завгодно, постарайтеся бути вільніше. У четвер доведеться проявити терпіння і розуміння. Якщо ви любите, чи не приховуйте своїх почуттів. Саме зараз ви можете знайти особисте щастя.

Стрілець 
 
Цей період може виявитися повним випадковостей, наприклад, вас можуть раптово відправити у відпустку. Також ви зможете завести корисні знайомства, цьому сприятиме ваш дар красномовства і вміння переконувати оточуючих. На роботі чекайте премій і похвали від начальства, ви це заслужили. Можуть посипатися всілякі привабливі пропозиції. Вам буде необхідно вибрати найдостойніші з них. Намагайтеся бути м'якше з домашніми, при необхідності допомагайте їм. 
 
Козеріг 
 
На цьому тижні вас можуть очікувати серйозні життєві зміни. Можливо, ви дізнаєтеся про зраду коханої людини або нечесності ділового партнера. Вівторок зажадає від вас старанності і терпіння, поставлених задач в цей день буде багато, тому оберіть найважливіші і постарайтеся виконати їх до кінця дня. У суботу варто продумати свої дії і узгодити їх з уявленнями про мораль.

Водолій 
 
На цьому тижні сприятлива робота за індивідуальним планом. Уторовані шляху вам не підійдуть. У понеділок постарайтеся не допускати прояви егоїзму по відношенню до колег і близьких людей, то не будьте дріб'язковим. У четвер вас багато буде дратувати, але постарайтеся не зривати негатив на близьких. У суботу в спокійній обстановці можна вирішити побутові проблеми, які так довго відкладалися. У неділю тільки вам буде під силу втихомирити киплячі сімейні пристрасті. 
 
Риби 
 
У найближчі дні вас буде супроводжувати успіх у будь-якому починанні. Хоча на початку тижня доведеться займатися малоцікавими справами і терпляче розгрібати завали дрібних проблем і тактичних утруднень. У п'ятницю не бійтеся послабити внутрішнє напруження і відпустити ситуацію з-під контролю, саме питання вирішиться швидше і успішніше. Уваги зажадають близькі люди.

Читайте також