Що носити навесні 2021: 5 головних трендів

Залишилося пережити лічені холодні дні і вже зовсім скоро сонячні промені будуть приємно гріти. Але перед цим варто обов'язково прочитати про хіти цієї весни. Пам'ятайте, досить додати до свого стилю 2 тренда сезону — і ви вже на коні, пише ТСН.

Ґудзики з кристалами

Моментально створюють ніжний і жіночний образ. Якщо не можете знайти виріб з красивими ґудзиками, не полінуйтеся перешити їх в майстерні. Будьте обережні з прикрасами і яскравим макіяжем в портретній зоні.

Масивні коміри

Цією фішкою можна розбавити навіть базову сорочку і зробити прекрасний акцент на портретну зону. Колись усі поголовно носили такі накладні перлинні комірці — їх краще викинути.

Сумочки для телефонів

Пам'ятайте гаманці-монетниці, які не несуть в собі жодної користі? Ну якщо звичайно ви не розплачуєтеся монетами. Цей тренд благополучно переродився в чохли на шнурках. Купувати негайно!

Вирізи на одязі

Тут дайте волю вашої фантазії: гольфи, спідниці, жакети, штани і навіть аксесуари. Запам'ятайте, вирізи, а не дірки! І не перестарайтеся — образ повинен мати лаконічний і сексуальний вигляд. 

Сітка

І я не про авоську, з якою наші бабусі ходили за молоком. Тут все просто: доповнивши базову комбінацію сукнею-чохлом з сітки, ви можете зовсім не переживати про аксесуари — образ і так має завершений вигляд. До речі, цей тренд залишиться з нами до кінця літа. 

Джерело - ТСН.

Читайте також