Що подарувати дівчині на День закоханих?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Цієї п’ятниці відзначатимуть День усіх закоханих, його ще називають Днем Святого Валентина. У цей день намагаються здивувати свого обранця/обраницю найоригінальнішими подарунками. Напередодні свята чоловіки все частіше задумуються, як привітати кохану. Наші журналістки підібрали декілька варіантів подарунків.

Квіти – це завжди приємно

Найперше, що варто подарувати коханій – букет її улюблених квітів. Жінки це люблять. Нині квіткові магазини пропонують різноманітні композиції у коробках, кошиках тощо. Можна знайти безліч студій, в яких виконують найнестандартніші замовлення, створюють щось неординарне та круте. Крім того, останнім часом все більшої популярності набирають букети із солодощів і фруктів.

Фото - відкриті джерелаФото - відкриті джерела

Фото - відкриті джерела

Прикраси личать усім

Прикраса – відмінний подарунок, який сподобається кожній дівчині. Вибір цих аксесуарів можна знайти на будь-який смак: сережки, кулони, ланцюжки, браслети та ще багато чого іншого. 

Фото - відкриті джерела

Зверніть увагу на те, якими саме прикрасами користується ваша обраниця. Якщо вона любить срібло – то варто зробити акцент саме на цьому металі. Якщо ж золото – обирайте щось із золотих прикрас.

Сертифікат – безпрограшний подарунок

Подарунковий сертифікат – унікальний подарунок. Це може бути сертифікат на придбання одягу, нижньої білизни й прикрас. До того ж, не забувайте про салон краси, спортзал, басейн або ж  улюблений магазин. Останнім часом все більшої популярності набирають сертифікати на курси із візажу або ж різні майстер-класи. Варіант для любителів розслабитися – сертифікат на відвідування спа-салону або хорошого салону тайського масажу.

Фото - відкриті джерела

Враження залишаться назавжди

Подарунок має насамперед дарувати яскраві емоції. Тож відмінним варіантом подарунка дівчині може стати квиток на концерт улюбленого виконавця або театральну постановку. Варіант для активних людей – сертифікат на стрибок з парашутом, банджі-джампінг або спуск річкою на байдарках.
Фото - відкриті джерела

Найкращий подарунок - зроблений своїми руками

Що точно здивує вашу обраницю – виріб, який ви зробили самотужки. Це може бути закладка для улюбленої книжки, вітальна «валентинка», смачне домашнє печиво чи кекс, текстильні «крилаті сердечки» або ж оригінальна упаковка подарунку.

Фото - відкриті джерелаФото - відкриті джерелаФото - відкриті джерела

Романтичний сніданок – і нехай робота почекає…

Якщо ваша кохана любить ніжитися у ліжку, але й водночас вирішувати робочі справи на ноутбуці – то такий столик їй неодмінно знадобиться в роботі. Але нехай робота залишається позаду в цей романтичний день.

Вранці цей столик має потішити вашу половинку смачним сніданком в ліжку! Відомо, що як розпочнеш ранок, так його і зустрінеш. Тому нехай ранки вашої коханої завжди розпочинаються прекрасно.

Фото - відкриті джерела

Як би ви не вирішили привітати кохану, головне, аби це було із любов'ю! Успіхів!

Анна Карпець

Читайте також