Що подарувати хлопцеві на День закоханих?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

День святого Валентина – найромантичніше свято в році. Цього дня існує традиція вкотре говорити коханим про свої почуття і дарувати один одному приємні подарунки.  До початку святкування залишаються лічені години, та якщо ж Ви досі не обрали подарунок для свого коханого, ми підібрали декілька варіантів.

Гаманець із натуральної шкіри

Любителям практичних і лаконічних речей радимо подарувати гаманець з натуральної шкіри. Помірний і універсальний гаманець буде вірним рішенням для чоловіків, які звикли носити все своє при собі.

Фото - відкриті джерела

Гаджети

Серед чоловіків цінителі технологій все ще зустрічаються набагато частіше, ніж серед дівчат. Сучасний ринок пропонує масу цікавих пристроїв під практично будь-який гаманець:

-смартфони;

-навушники;

-смарт-годинники;

-гіроскутери;

-роботи;

-дрони.

Будь-якому хлопцеві сподобається такий сучасний презент.

Про поради, що подарувати дівчині на День Валентина, Ви можете почитати тут: "Що подарувати дівчині на День закоханих?"

Дорогий алкоголь

Серед хлопців є чимало поціновувачів алкоголю. Якщо ваш обранець серед них, визначитись з подарунком простіше, ніж здається! У спеціалізованих магазинах ви зможете знайти хороший ірландський віскі, карибський ром або ж колекційну пляшку французького червоного вина.

Екстримальний подарунок

Що подарувати хлопцеві аби він запам’ятав на все життя? Звичайно, враження. Більшість чоловіків – фанати екстриму. Якщо ваш супутник відноситься до категорії шукачів адреналіну, то хорошим сюрпризом для нього буде:

-майстер-клас скелелазіння;

-екстремальне водіння;

-пневматичний тир;

-картинг;

-навчальний політ на літаку.

Подарунок своїми руками

Історично жінки виступали як головні майстрині в сім'ї, тож День закоханих може стати відмінним приводом згадати традиції. Зшитий своїми руками шарф або рукавички, сплетений в домашніх умовах стильний браслет, навіть приготована домашня вечеря – все це не може залишити обранця байдужим.

Однак,головне - провести незабутній час разом. Адже в День святого Валентина важлива саме атмосфера, а не матеріальні цінності. Будьте коханими та щасливими!

Анна Карпець

Читайте також