Що подарувати коханій на 8 березня?

Цієї неділі  відзначатимуть Міжнародний жіночий день. В Україні це свято традиційно дуже популярне і усе ще залишається вихідним днем. 8 березня прийнято вітати жінок. Який подарунок обрати, аби здивувати – у нашій підбірці.  

Незамінний атрибут свята - квіти

Перше, без чого не обійтись 8 березня – квіти. Особливо жінки люблять тюльпани. У багатьох Міжнародний жіночий день асоціюється із цими квітами.

Незабутні емоції

Подарунок повинен дарувати емоції. Тож відмінним варіантом подарунка дівчині може стати квиток на концерт улюбленого виконавця або театральну постановку. Варіант для активних людей – сертифікат на стрибок з парашутом, банджі-джампінг або спуск річкою на байдарках.

Бокс із солодощами

Бокс із солодощами - найкращий подарунок для всіх близьких, для дітей, колег і коханої. Підійде для будь-якого заходу і виділить вас з усіх гостей.

Нижня білизна

Розкішна нижня білизна – завжди безпрограшний варіант подарунка на 8 Березня! Жодна дівчина не залишиться байдужою, побачивши новий мереживний комплект.

Кращі друзі дівчат…

Прикраса – відмінний подарунок, який сподобається кожній дівчині. Вибір цих аксесуарів можна знайти на будь-який смак: сережки, кулони, ланцюжки, браслети та ще багато чого іншого. 

Beauty box

Елегантна «коробочка краси», безсумнівно, приведе в захват будь-яку жінку. Косметика – це найкраща подруга дівчини, а всі ці милі баночки зі «смачними» наповнювачами викличуть захоплення, і це зрозуміло. Дівчата люблять піклуватися про своє тіло і відчувати себе привабливими. А кожен beauty box включає набір з кількох мініатюр професійної косметики і пробників люксових засобів. Тож, що може бути краще за такий подарунок на 8 Березня?

Подарунковий сертифікат або абонемент

Подарунковий сертифікат – унікальний подарунок. Це може бути сертифікат на придбання одягу, нижньої білизни й прикрас. До того ж, не забувайте про салон краси, спортзал, басейн або ж  улюблений магазин. Останнім часом все більшої популярності набирають сертифікати на курси із візажу або ж різні майстер-класи. Варіант для любителів розслабитися – сертифікат на відвідування спа-салону або хорошого салону тайського масажу.

Це може бути абонемент на відвідування спортзалу, уроку танців або уроку манікюру. Навіть якщо панночці зовсім трошки це цікаво, то це і нові знайомства, і нові емоції, і нові покупки.

І пам'ятайте, що найважливіше - увага. Проведіть цей день зі своєю коханою.

Фото - відкриті джерела.

Читайте також