Що покласти під подушку на День Святого Миколая: ідеї подарунків

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Святий Миколай відомий світові як покровитель дітей і мандрівників. Саме з цієї причини діти стоять першими в списку тих, кого в цей день необхідно порадувати оригінальним презентом. Журналісти «РівнеМедіа» підібрали ідеї подарунків, які Ви можете покласти під подушку дорогим людям.

Інтерактивна карта світу

Вона сподобається маленьким мандрівникам. Такий подарунок буде корисним і пізнавальним для будь-якої дитини. У комплекті з настінного картою - магнітики або пазли із зображеннями тварин і людей в національних костюмах. Під час гри з нею дитині буде простіше запам`ятати особливості країн, а також де живуть різні тварини.

Одяг

Пригадайте, чи Ваші близькі не говорили щось про бажання купити нові теплі шкарпетки чи піжаму. Якщо Ви впевнені в розмірі одягу людини, сміливо купуйте затишні речі: чудернацькі теплі домашні тапочки, махрові халати, красиву білизну, або ж вишукані сукні чи елегантні чоловічі сорочки.

Косметика та засоби для догляду

Зважаючи на те, що взимку шкіра потребує особливого догляду, Ви можете поповнити косметичку близької людини: лосьйонами, скрабами або ж декоративною косметикою. Якщо ви не впевнені у виробниках та якості продуктів, завжди користуйтесь в цьому випадку Інтернетом, де можна підглянути коментарі покупців.

Приладдя для зимового відпочинку або хобі 

Для зимових прогулянок на гірці чудово підійдуть лижі, ковзани, а в деяких випадках і сноуборд. Головне, щоб дозволяла погода і настрій дитини. Якщо ваш син або дочка ходить на певний вид танців, можна сміливо подарувати новий танцювальний костюм.

Девайси

Це може бути будь-що, залежно від розміру вашого бюджету та потаємних побажань вашої рідної людини: від портативного зарядного пристрою (Powerbank) до новенького iPhone 12. Або ж аксесуари для гаджетів: чохол для смартфону, навушники, портативна колонка, USB-хаб цікавої форми та флешок, сумка для ноутбуку, лінзи для смартфону;

Декор

Подарунки в стилі хюгге стануть доречним доповненням в будинках твоїх друзів чи батьків! Хюгге – це філософія щастя і створення максимального комфорту навколо. Можна подарувати свічки, новорічний вінок, ялинкові іграшки.

Бокс

Туди можна покласти солодощі, фоторамку, філіжанку, плед, календар, набір для приготування глінтвейну, рукавички тощо.

 

Якщо не можете знайти товар самостійно, пора поглянути які речі магазин виставляє в акційному відділі, є шанс отримати чи подарувати бажану річ з приємною знижкою!

Читайте також