Що приготували зірки: гороскоп на 23 травня для всіх знаків Зодіаку

Фото - ілюстративне

Овен

Рівень ваших життєвих сил може стати вищим. Жінки стануть більш товариськими й помітнішими у різних компаніях. Якщо будете оптимістичними, дотепними й чарівними – опинитеся у центрі уваги. На особистому фронті очікується тепло й довіра.

Чоловікам не варто підпускати до себе людей, які негідні їх уваги. Через негідних людей загрожують ділові проблеми. Якщо не хочете проблем зі здоров'ям – уникайте ризикованих справ та фізичного перевантаження. Знайдіть час для відпочинку.

Телець

"Доброзичливці" можуть проявити агресію. Здоров'я може опинитися у небезпеці. Варто остерігатися наклепу. Зробіть так, щоб дуже близько до вас не було людей, на яких не можна покластися. Під час спілкування варто бути обачними. Не варто поспішати впускати у своє життя нових людей. Будьте уважні до того, як себе почуваєте.

Близнюки

Чекайте труднощів в особистому житті. День не підходить для старту нової справи й прояву ініціативи – загрожують провали. Готуйтеся до випробувань на стійкість. Ви зможете гідно з усім впоратися – потрібно бути гнучкими та "не вимикати" мозок. Варто продумати вихідні. Можливо, намічається щось неабияке.

Рак

Не чекайте, що всі до вас будуть доброзичливо ставитися. Вас можуть обмовити. Не підпускайте до себе тих, кому не можна довіряти, навіть якщо це давні друзі. Не залишайте здоров'я на другому чи третьому плані, приділіть йому увагу. Якщо не хочете, щоб "оживилися" давні хвороби, – займіться профілактикою.

Лев

Будьте душевно щедрими, дотепними, впевненими у тому, що ви чарівні, і скрізь опинитеся у центрі уваги. Готуйтеся до того, що ви не залишитеся непоміченими. Чоловіки можуть зіткнутися з проблемами у творчій сфері та у сфері будівництва. Здоров'ю загрожують небезпеки. Відмовтеся від ризикованих справ, не варто перевантажувати тіло.

Діва

Якщо ви візьметеся за щось нове – чекайте на труднощі. Погляньте з нової точки зору на те, чого хотіли б досягти. Загрожують неприємності у сфері здоров'я. Постарайтеся утриматися від ризику. Вам не потрібні нервові й фізичні перевантаження. Якщо будете дуже багато працювати й турбуватися – життєвих сил стане істотно менше. Знайдіть час для відпочинку.

Терези

Можна зіткнутися з проблемами в особистому житті. День не підходить для старту нової справи. Якщо хочете проявити ініціативу – зробіть це у якийсь інший день. Будь-яка активність може завершитися проколом. Сприймайте непрості ситуації по-філософськи – вважайте їх перевіркою на стійкість. Ви зможете гідно з усім впоратися, головне – проявляйте гнучкість, тверезо оцінюйте тих, хто поруч, та "не вимикайте" мозок.

Скорпіон

Можете зайнятися продовженням роду. Можна будувати плани й братися за щось нове. Ви можете зробити так, що на деякий час гаманець стане повнішим. Світять неабиякі вихідні, варто заздалегідь подумати, як ви їх проведете.Якщо ви хочете кудись вирушити, будьте обережні, – можна отримати опіки, отруїтися чи травмуватися.

Стрілець

У будь-якій діяльності знадобиться обережність, будьте стримані та "не вимикайте" голову. Ви можете зайняти більш вигідне місце в суспільстві чи поповнити гаманець. Якщо будете розкидатися обіцянкам – зіткнетеся з проблемами у робочій сфері та непорозуміннями. Завдяки обережності й обдуманості ситуація покращиться. Сон, який присниться, може у цей же день стати реальністю.

Козеріг

Якщо хочете дати старт якійсь новій справі – чекайте на труднощі. Варто з іншого кута подивитися на ті цілі, до яких ви рухаєтеся. На важливі кроки варто зважитися в інший день. Не поспішайте впускати у життя нову людину. Постарайтеся запам'ятовувати те, що вам сниться. Сни можуть передвіщати близьке майбутнє.

Водолій

Чекайте на активний день. Події можуть бути динамічними. Чекайте корисного й стабільного спілкування з якимись далекими родичами. Вам під силу відновити стосунки з рідними людьми. Можливо, ті, хто поруч, стануть вас сильніше поважати. Чекайте від партнерів порядності й надійності.

Риби

Можете спробувати себе в новому ремеслі. Можна вивчати науки чи присвятити час творчому зростанню. Вам світить можливість зробити гаманець повнішим. Завдяки обіймам того, кого ви любите, можна відчути щастя. Дотримуйтесь режиму роботи та відпочинку. Не варто пити забагато алкоголю, кави та міцного чаю.

Читайте також