Що приготували зірки: гороскоп на 27 березня для всіх знаків Зодіаку

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

ОВЕН 

Напружений день, який може виявитися дуже складним для жінок-Овнів. Їх життєвий потенціал знижується, тому вірогідні складності в сімейних відносинах, непорозуміння або помилки в роботі, невдачі в особистому житті. Чоловікам-Овнам, навпаки, слід розраховувати на заступництво зірок. Не виключено, що вас чекає приємний сюрприз, хороша звістка або виграш. Студентам слід уважніше поставитися до навчання.

ТЕЛЕЦЬ

Початок нового тижня несе подвійну характеристику, тому слід ретельно обмірковувати свої рішення і вчинки. У сфері професійної діяльності серйозних змін не передбачається. Не форсуйте події - займайтеся поточними справами спокійно, не ускладнюйте відносин з товаришами по службі або начальством. Не слід розраховувати на те, що ваші поради або пропозиції знайдуть відгук.

БЛИЗНЮКИ

День може виявитися дуже напруженим, тому необхідно ретельно обмірковувати всі свої дії. Вірогідні труднощі у відносинах з близькими людьми, хоча в такій ситуації будете винні ви самі. Не виключено, що сім'ї не вистачає вашої уваги, спробуйте цей недолік компенсувати. Непоганий час для занять спортом і вивчення іноземних мов. Посилюється сексуальний потенціал, магнетизм і інтуїція. Слід розраховувати на те, що ваша чарівність і комунікабельність знайдуть відгук у представників протилежної статі.

РАК 

День не внесе серйозних змін у ваші плани. Спокійно виконуйте поточні обов'язки, займіться благоустроєм будинку, робіть незначні покупки. Стримуйте свої почуття і бажання добитися всього негайно. Не слід розраховувати на те, що ви опинитеся почутими.

ЛЕВ

Життєвий потенціал чоловіків-Левів знижується, тому вірогідні складності в особистому житті, аж до повного розриву відносин з супутницею, непорозуміння або помилки в роботі, претензії начальства. Жінки-Левиці, навпаки, перебувають під особливим покровительством зірок. Успіх буде супроводжувати їх в будь-яких справах.

ДІВА 

День несе подвійну характеристику і може виявитися дуже напруженим, особливо для чоловіків-Дів. Їх життєвий потенціал знижується, тому вірогідні складнощі у відносинах з партнерами або непорозуміння при роботі з документами. Жінкам-Дівам, навпаки, слід розраховувати на заступництво долі. Ваші чарівність і життєрадісність знайдуть відгук у шанувальників.

ТЕРЕЗИ

Напружений, важкий день. У керівників знизився рівень психічної енергії, це спричинить за собою падіння авторитету і впливу на оточуючих. Тому їм необхідно ретельно обмірковувати всі свої дії. Не виключено погіршення фінансового становища, непередбачені великі витрати, втрати. Вірогідні також складнощі у відносинах з близькими людьми. Причиною цього є ваша безвідповідальність і легковажність. Вашим близьким не вистачає вашої уваги, спробуйте цей недолік компенсувати.

СКОРПІОН

Критичний день. Сьогодні вас може підвести інтуїція, тому не слід поспішати з прийняттям важливих рішень, придбанням нерухомості, остаточними висновками. Ймовірно несподіване погіршення матеріального становища. Вам доведеться розлучитися з мрією про далекі подорожі з незалежних від вас причин. Рекомендується усамітнення.

СТРІЛЕЦЬ

Вірогідні труднощі у відносинах з близькими людьми або критичні зауваження з боку керівництва. Слід розраховувати на те, що ваше чарівність і комунікабельність допоможуть вирішити виниклі суперечності. У другій половині дня не виключено погіршення самопочуття.

КОЗЕРІГ 

День несе подвійну характеристику і може виявитися дуже напруженим. Жінкам-Козерогам не слід розраховувати на заступництво долі. Ваші претензії на свою перевагу і прагнення жорстко відстоювати свої інтереси можуть прийти в суперечність з бажаннями супутника.

ВОДОЛІЙ 

Доля знову готує вам випробування. Можливо, саме сьогодні вас наздоженуть невирішені проблеми або відкладені справи, для вирішення яких знадобиться чимало часу або фінансові витрати. Навіть в стабільних парах можливі розбіжності через зайнятість або неможливість повноцінного спілкування.

РИБИ 

День символізує зростання ділової активності та реалізацію здібностей. Творчий підхід може призвести до внутрішніх відкриттів. Ви зможете приступити до виконання намічених планів. Розширюйте сферу діяльності і зробите прорив у вирішенні старої проблеми. Вам допоможе нестандартний підхід до справи, багата фантазія і уява. Якщо ви подивитесь на життя з оптимізмом, в майбутньому вас чекає поліпшення у всіх сферах діяльності. Батьків-Риб діти порадують своїми успіхами.

Читайте також