Що приготували зірки: гороскоп на 4 липня для всіх знаків Зодіаку

Фото - ілюстративне

Овен

Хороший день і для дозвілля, і для справ. Вас можуть обходити стороною неприємні події. Ви можете втілити у життя те, що заплануєте. У житті може статися щось важливе. Чекайте на романтичну зустріч з тим, кого у майбутньому можете покохати.

Телець

Готуйтеся до того, що доведеться активно боротися зі спокусами. Краще відмовитися від робочих поїздок – ви можете залишитися без великої суми, є загроза ДТП.

Будьте готові до пробуксовки справ через непереборні перешкоди. Щось може неабияк вплинути на ділову сферу та на здоров'я. Особливо уважними необхідно бути підприємцям: перед тим, як давати зелене світло угоді, необхідно розібратися з усіма тонкощами.

Якщо побачите собаку чи кішку – це хороший знак.

Близнюки

Чекайте випробувань долі. Можливо, перевірка потрібна для того, щоб стало зрозуміло, чи правильно ви вибрали шлях. Над здоров'ям нависла серйозна небезпека – ви можете травмуватися, є загроза ДТП та серцевого нападу.

У неділю не варто намагатися рвонути вперед у діловій сфері. Не чекайте ситуацій, які допоможуть досягти успіху.

Рак

Готуйтеся до того, що у діловій сфері з деякими перешкодами не вдасться впоратися. Можливо, почуття стануть гострішими через те, що бажане не можна буде зробити реальністю.

Спочатку ви можете бути поступливими та благодушними, а потім – впертими й дратівливими. Постарайтеся провести день на самоті.

Лев

Якщо хочете, щоб у житті не було неприємностей, – розумно розподіляйте сили й плануйте справи. Не варто подорожувати чи їхати кудись у справах. Невдачі загрожують медпрацівникам, юристам та активістам. Чоловікам необхідно приділити увагу сфері здоров'я.

Діва

Можливо, доведеться зануритися у події. Усім від вас щось може бути потрібно. Якщо не будете приділяти увагу близьким – вони будуть незадоволені. Ви можете почуватися виснаженими та втомленими. Якщо хочете на щось переключити увагу, – присвятіть час класичній літературі чи музиці.

Терези

Якщо ви на щось сподівалися – можете розчаруватися. Через зустрічі ви можете зіткнутися з неприємностями. Негатив не потрібно сприймати надто гостро. Вам загрожує легкий депресивний стан. Не варто копатися у собі чи у своїх думках – це не змінить ситуацію.

Скорпіон

Постарайтеся не так сильно проявляти активність, як зазвичай. Якщо хочете, щоб у душі була гармонія, – приділіть час творчій сфері. Спочатку ви можете бути дратівливими та впертими, а потім – поступливими й благодушними. Ви можете жертвувати своїми інтересами заради близьких, і ця здатність може здивувати багатьох. Можете зайнятися чимось разом з дітьми.

Стрілець

Готуйтеся до того, що доля продовжить вас випробувати. Вам загрожують випробування на міцність. Життєвих сил буде мало, це може вплинути на здатність працювати. Ви можете стати дратівливими.

Можливо, хтось вас буде критикувати. Через критику атмосфера може стати гранично напруженою. Відносини налагодяться завдяки вашій незлопам'ятності і практичності. Не чекайте на успіх під час спілкування з людьми, які мають протилежну з вами стать.

Козеріг

Через напружену роботу чи справи, під час яких потрібно сильно напружуватися, можна підірвати сили. Якщо хочете у чомусь стати успішними – готуйтеся до погіршення самопочуття. Не можна метушитися та поспішати.

Водолій

Готуйтеся до спокус, обманів та провокацій. Варто якомога менше спілкуватися з незнайомцями. Не піддавайтеся спокусам, стримуйте себе. Якщо у суспільній сфері життя ситуація буде напруженою, – готуйтеся до "удару" по психіці.

Риби

У суспільстві можуть "пожвавитися" негативні процеси. Особливу уважність необхідно проявляти чиновника. Перед тим, як щось починати робити, необхідно взяти до уваги те, що змінилося.

У діловій сфері можливі перешкоди, які не можна подолати. Можливо, бажане не можна буде втілити у життя, і через це почуття стануть гострішими. Варто тривожитися за сферу здоров'я.

Читайте також