Що у Рівному планують розвинути до 2030 року? (ВІДЕО)

кадр з відео

Розвиток інфраструктури за рахунок іноземних грантів, сприяння малому та середньому бізнесу, а також створення хабів та інкубаторів ідей для активізації населення.

Такі напрацювання робочої групи Проекту стратегії розвитку Рівного на період до 2030-го року. Їх презентував начальник управління з питань стратегічного розвитку міста Сергій Гемберг. Про це пише UA: Рівне.

Основою для розробки проекту став освітній грант від Агентства США з міжнародного розвитку. Його міська рада виграла у минулому році. Напрацювання Проекту стратегії розвитку Рівного у майбутньому повинні обговорити з експертами, після чого готовий проект затвердять як дорожну карту депутати Рівнеради.

– Рівне буде одним із лідерів Північно-Західної частини України. Відкритим для людей. З можливістю самореалізації. Містом – відкритим для туристів. З креативною економікою, середнім і малим бізнесом. Наші профілі: компактність, мобільність, і середній та малий бізнес. Головна в цьому трикутнику – людина, – розповів начальник управління з питань стратегічного розвитку Рівного Сергій Гемберг.

Читайте також