Щоб не бути лахмітниками: у Рівному просять дозволити в`їзд на автостанцію

Фото - РВ

У Рівному просять зробити вільним заїзд на автостанцію "Чайка". Петицію з такою ініціативою вчора, 19 лютого, опублікували на сайті Рівненської міської ради.

Автор пропозиції Петро Пупкін переконує, що звертається з цим від імені мешканців та гостей міста. Він зазначає, що териьорія автостанції - це не чиєсь приватне подвір'я, а тому слід дозволити вільно заїжджати туди на власному транспорті усім бажаючим, прибравши звідти обмежувальний дорожній знак 3.2 (рух механічних транспортних засобів заборонено) і забезпечивши таким чином вільний доступ громадян на автомобілях до висадкової платформи.

"На станцію приїжджають люди з багажем, старенькі бабусі та дідусі, а через заборону в'їзду на автостанцію мусять, як лахмітники, носитися з сумками, адже родичі не можуть спокійно під'їхати і забрати їх автомобілем через знак заборони заїзду. Земля під станцію не для того була виділена, щоб прості люди не могли туди потрапити", - нарікає автор петиції.

Якщо вам подобається така ініціатива, ви можете проголосувати за неї на сайті Рівнеради за цим посиланням до 4 квітня включно. У разі, якщо петиція за 45 днів набере необхідних 300 голосів рівнян, її розгляне міський голова Рівного Володимир Хомко.

Читайте також