"Щоб вони тобі боком вилізли": у Рівному кондукторка тролейбусу облаяла пасажирку

У Рівному з хамською поведінкою кондукторів та водіїв громадського транспорту борються не перший рік. Під "гарячу руку" кондукторки сьогодні потрапила пасажирка тролейбусу №7 Мілана.

Про дану ситуацію жінка розповіла у "Фейсбуці" та закликала керівництво КП "Рівнеелектроавтотранс" вплинути на поведінку співробітниці.

"Доброго дня. Хочу звернутися до керівництва Тролейбусного управління. Близько 13.20 на зупинці "Ринок" сіла в тролейбус 143, маршрут 7. Розраховуючись за проїзд дала кондуктору 50 грн. Решти вона мені дала 94 грн. Я повертаю їй 50 грн, а вона замість "Дякую" кричить ( саме кричить)! "Що С..., обікрасти мене хотіла! Щоб вони тобі боком вилізли"

Я в такому шоці давно не перебувала. І це щоб в громадському транспорті так пасажирів принижували, і за що? Звернулась до водія з питанням, що з цим всім робити. Водій порадила звернутися до їхнього керівництва", - написала жінка у спільноті

Як зазначив речник "Рівнеелектротрансу" Антон Бриних журналістам "Рівне Медіа", на цю кондукторку вже надходили скарги від пасажирів. Якщо авторка посту напише офіційну скаргу, то це буде підставою для звільнення хамовитої працівниці.

Читайте такожВже не дворами: тролейбус і маршрутки в Рівному повернуться до звичного маршруту

Читайте також