Шевчук: Я розмовляв із Суркісом. Він сказав: Якщо потрібні наші гравці - звертайтеся

Рівненський "Верес" може підсилитися гравцями київського "Динамо" у цьому міжсезонні. Про це йшлося під час засідання наглядової ради клубу. 

- Я розмовляв із Ігорем Михайловичем Суркісом. Він мені сказав: Якщо вам потрібні наші гравці - звертайтеся, можна розмовляти. Якщо Юрію Миколайовичу (Вірту, авт.) будуть потрібні гравці з "Динамо", він дасть список, можна переговорити. І якщо ми візьмемо гравців в оренду на два роки, то, можливо, потім отримаємо якийсь відсоток від продажу. Але це залежатиме від того, чи підійде гравець головному тренеру та клубу, - сказав спортивний директор "Вереса" В'ячеслав Шевчук. 

- Стосовно Валерія Бондаренка я з Віртом розмовляв. Коли він був в оренді у "Ворсклі", то 60 % зарплати йому платив "Шахтар", 40 % - "Ворскла". Якщо він нам потрібен, якщо ми домовимося, то зможемо у подальшому щось заробити від його перепродажу. Тому що "Шахтар" заплатив за нього "Олександрії" 500 тисяч євро. Я вже сказав, що він нам цікавий, але тільки треба по фінансам зрозуміти, чи зможемо ми його взяти в оренду, - додав Шевчук. 

Нагадаємо, рівненський "Верес" веде перемовини із гравцями збірної Вірменії, молодіжної збірної Північної Македонії, камерунцем та кількома українцями. На позицію опорника розглядають Артура Рябова із "Волині" та прикарпатця Владислава Семотюка. 

Читайте також: Рівненський "Верес" візьме на зимові збори вихованця академії "Ліверпуля"

Читайте також