Школярі Рівненщини, які склали ЗНО на 200 балів, отримають грошові премії

Грошові премії отримають 18 учнів Рівненщини, які склали ЗНО на 200 балів.

Учасникам ЗНО, які здобули повну загальну середню освіту та отримали максимальну кількість балів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, за поданням управління освіти і науки Рівненської ОДА будуть вручені грошові винагороди у сумі 5 тисяч гривень кожном.

«Рівненщина пишається учнями, що продемонстрували найвищий рівень знань з предметів зовнішнього незалежного оцінювання. Таких цьогоріч в області -18! Цей навчальний рік був непростим як для учнів, так і для вчителів та батьків, а, особливо, для випускників. Карантин вніс свої корективи в освітній процес. Але ми маємо хороші результати із ЗНО. Тож підтримаємо тих, хто отримав 200 балів», - відзначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

За словами начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Петра Коржевського, грошові премії, відповідно до розпорядження голови ОДА Віталія Коваля, отримають 18 учнів Рівненщини, які мають по 200 балів із ЗНО. 

«Приємно, що у нашій області ми маємо можливість відзначити кращих учнів грошовими винагородами. Це мотивує їх до подальших успіхів у навчанні», - зазначив Петро Коржевський

Нагадаємо, обласні премії студентам закладів вищої та фахової передвищої освіти, учням закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти видаються за рахунок обласного бюджету, відповідно до статей 22,41 Закону України "Про місцеві державні адміністрації, пункту 6,5 розділу II Обласної програми підтримки молоді та 2021-2023 роки, схваленої розпорядженням голови Рівненської ОДА від 16 грудня 2020 р".

Читайте також