Школярі Рівненщини змагалися у спортивному орієнтуванні (ФОТО)

Минулих вихідних на території Рівненського району у лісовому масиві поблизу смт. Оржів було проведено змагання зі спортивного орієнтування у залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини.

У змаганнях взяли участь 150 осіб з 15 команд, які представляли  Рівненський, Дубенський, Острозький, Березнівський, Сарненський, Костопільський, Рокитнівський, Дубровицький, Здолбунівський, Демидівський райони, міста Острог, Дубне, Вараш, Бугринську та Млинівську об’єднані територіальні громади.

Переможцями та призерами змагань в особистому заліку стали Кулакевич Вікторія-Беатріз з команди Рівненського району, Ільчук Ірина з команди Дубенського району, Коршунова Надія з команди Рівненського району, Петрик Олег, Іванов Максим з команди Рівненського району, Пархоменко Сергій з команди Дубровицького району.

Переможцями та призерами змагань на середній дистанції серед юнаків стали команди Рівненського району, Дубенського району, Острозького району серед дівчат – команди Рівненського,  Дубенського районів та Млинівської ОТГ.

Перемогу в естафетних змаганнях серед дівчат вибороли команди Рівненського, Дубенського районів, Млинівської ОТГ а серед юнаків команди Рівненського району, Млинівської ОТГ та Дубровицького району.

Переможцем змагань зі спортивного орієнтування у залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини у загальнокомандному заліку стала команда Рівненського району, друге та третє місця вибороли команди Дубенського району та Млинівської ОТГ.

Всі переможці та призери змагань були нагороджені медалями, кубками та дипломами управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Читайте також