Шлюб між якими знаками Зодіаку приречений на провал

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Далеко не всі протилежності притягуються. Всупереч приказці є п'ять поєднань знаків Зодіаку, яким ніяк не судилося бути разом. Астрологи кажуть, що, попри всю пристрасть, ці типажі настільки різні, що про щасливе сімейне життя можна не мріяти.

Овен і Лев

Між цими знаками можуть зародитися романтичні стосунки, але триватимуть вони до першого скандалу. Гарячі і темпераментні Овни під час сварки не стануть тримати язик за зубами і можуть наговорити купу гидот. Леви, навпаки, скандалити не люблять, але і терпіти не стануть. Якщо партнер тикає їх носом в недоліки або грубить, Леви просто розвертаються і йдуть.

Телець і Водолій

Сімейне життя цих знаків може зруйнувати побут. Консервативні і відповідальні Тельці не зрозуміють Водоліїв, які вміють змінювати свої плани за секунди. Водоліям же таке занудство дуже швидко може набриднути — і прости-прощай.

Близнята і Скорпіон

Здавалося б, Близнята можуть знайти спільну мову з ким завгодно, але тільки не зі Скорпіонами. Скорпіони будуть постійно намагатися втягнути партнера в конфлікти і скандали — ну просто жити не можуть без з'ясування відносин. У відповідь Близнята стануть висміювати зайву емоційність другої половини, а ось цього не стерпить вже Скорпіон.

Рак і Стрілець

Ці знаки просто самі говорять за себе. Енергійний і в чомусь безбашенний Стрілець буде хотіти пригод, чим постійно стане мучити сім'ю. Адже, на відміну від стрільців, Раки — тихі, домашні і трохи неповороткі. Для них на першому місці сім'я і романтика. Так що непосидючий характер партнера зрештою доведе одного з подружжя.

Риби і Терези

З цими знаками все навпаки. Терези — спокійні і врівноважені люди і не хочуть нікого тягнути в емоційному плані. Їм самим подавай емоційного партнера. Риби ж імпульсивністю і пристрастю похвалитися не можуть. Вони такі ж спокійні, так що в підсумку цим знакам або набридне один з одним, або вони будуть відчувати себе самотніми і непотрібними.

Читайте також