Скандал у потязі УЗ: захисника, який повертався з фронту, вигнали у тамбур через "поганий запах"

В одному з потягів Інтерсіті стався скандал із військовим. Провідниця вигнала захисника, який повертався з фронту додому, у тамбур через "поганий запах". 

Про це розповіла засновниця одного з благодійних фондів Любов Оліградська, яка дізналася про інцидент від доньки захисника.

За її словами, це сталося 11 листопадау потязі №731 "Дніпро-Київ". Провідниці на військового поскаржились двоє чоловіків, які їхали із ним. 

- Замість того щоб приймати вдячність від людей яких боронить… дуже «ввічлива» провідниця/провідник попросила/в його вийти в тамбур і спати там, бо… від нього погано пахне, - додала Любов Оліградська. 

Тим часом в Укрзалізниці уже відреагували на цей інцидент, заявивши, що стюарди начебто недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту. Через що решту часу, а саме шість годин, військовий провів у тамбурі. 

Також у компанії додали, що негайно організують тренінг для стюардів з дбайливого і уважного ставлення до захисників. 

Крім того в УЗ звернулися до пасажирів з проханням про терпіння та поваги до військовослужбовців. 

В Укрзалізниці просять пасажирів, які стали свідками схожих ситуацій, повідомляти про це начальникові потяга або в контактний центр прямо в месенджері. 

Водночас українці залишились невдоволеними такою реакцією залізничників та вимагають звільнити провідницю, яка допустила таке ганебне ставлення до українського захисника. 

Читайте також