Схожий на кенгуру: фотограф з Рівненщини зазнімкував вухатого красеня (ФОТО)

Рокитнівський фотограф Олександр Богданець під час однієї з нещодавних мандрівок зазнімкував зайця. Чоловік розповів, що дика тварина повела себе нетипово: впритул наблизилася до фотографа, допитлово розглядаючи людину з технікою.

- Спершу заєць зупинився буквально за метрів 7-8 та почав мене розглядати. Щось його зацікавило, тому він вирішив підійти ще ближче. В мене аж серце закалатало від побаченого, здавалося він біжить прямо мені до рук. Заєць підійшов втретє, нас розділяло всього декілька кроків, знову трохи посидів, порозглядав, відійшов в сторону, знову порозглядав і судячи з виразу на останній світлині, сказав: "Художник? Ти?". Фотосесія тривала відносно довго, аж поки не роздалися звуки мототранспорту - люди їхали по ягоди... Вухастому нічого не лишалося як розвернутися та гайнути полем навпростець до лісу, а мені вдихнути-видихнути і піти своєю дорогою, - так прокоментував побачене Олександр Богданець у своїй спільноті "Світ крізь об'єктив".

У коментарях під публікуцією одразу кілька людей написали, що заєць схожий на кенгуру.

Фотограф додав, що настільки близька зустріч з твариною надала йому неймовірне піднесення та зарядила емоціями на весь день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотомисливець з Рівненщини щодня проходить десятки кілометрів поліськими хащами, аби відкрити «інший» світ

Читайте також