Скільки камер зовнішнього відеоспостереження вже встановили в Рівненському районі?

Питання безпеки громадян є пріоритетним у діяльності органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та правових органів, повідомляє сайт Рівненської РДА.

У Рівненському  районі встановлено 45 камер зовнішнього відеоспостереження, зокрема 17 камер у с. Велика Омеляна, 11 – у с. Зоря, у с.Нова Українка (дачний масив) встановлено 2 камери відеоспостереження, на території Клеванської селищної ради – 15.

Варто зазначити, що 19 камер відеоспостереження, а з них 11 – с. В. Омеляна, 8 – с. Зоря виведені на пульт ситуаційного центру Головного управління Нацполіції в Рівненській області, що нещодавно був відкритий в м.Рівне. Центр здійснює цілодобовий моніторинг, збирання, накопичення, обробку та аналіз інформації, яка надходить з камер відеоспостереження та на номер «102»

Окрім того, Квасилівською селищною радою виділено 43 тис. грн. для встановлення камер відеоспостереження, Дядьковицькою сільською радою – 143 тис. грн., Новоукраїнською – 75 тис. грн.

До слова, встановлення відеотехніки на вулицях області передбачено розпорядженням голови Рівненської облдержадміністрації  Олексія Муляренка від 10травня 2017 року№ 260 «Про заходи щодо реалізації завдань за підсумками засідання ради оборони області 26 квітня 2017 року».

Читайте також