Скільки Рівне платить за очищення рекламних тумб?

Фото - ОГО

Управління ЖКГ міста Рівне уклало договір з Рівненським ШЕУ на очищення рекламних тумб на суму 199 998 грн. Про це повідомляють представники ініціативи За чесний тендер

Святослав Клічук, керівник ГІ "ЗА чесний тендер" так коментує ситуацію:

"Нашим міським можновладця 2 гривні не вистачило, щоб проводити тендер? Та ні, просто типовий приклад уникнення відкритої конкуренції. Чи могли б таку послугу надавати представники якось невеличкої фірми, яким зараз ой як непросто розвиватися? Але Рівне не те місто, де міські кошти можуть дати в руки чужим людям".

Зазначається, що з договору зрозуміло, що таке очищення протягом квітня-грудня 2020 року проводитимуть 40 раз. Тобто раз на тиждень. Згідно із відкритою інформацією таких тумб в місті мали встановити 33 штуки.  Тобто, очищення однієї такої тумби коштує приблизно 151 грн. Що ще цікаво, договір передбачає, що якщо ШЕУ неякісно очистить тумбу, то зобов’язаний протягом 15 днів зробити це ще раз якісно, за власний рахунок. Ну тобто, не почистив, то маєш ще 2 спроби. Але таке навряд буде, ніхто з УЖКГ там не буде перевіряти чи ті тумби вчасно та якісно чистять, чи як вийде.

Читайте також