Скільки заробив екс-заступник Хомка в останній рік роботи?

Цьогоріч Олексій Хмилецький, який майже 14 років був заступником міського голови Рівного Володимира Хомка, очолив комунальне підприємство «Міське об’єднання парків культури та відпочинку». Нещодавно Олексій Хмилецький заявив про абмітні плани стосовно відновлення найбільшого парку Рівного – імені Тараса Шевченка. Ми проаналізували, які статки задекларував екс-заступник мера Рівного у 2019 році.

Серед об’єктів нерухомості, які задекларував Олексій Хмилецький, дві земельні ділянки – у Рівному та Білій Криниці загальною площею понад 2 тисячі м², дві квартири у спільній власності з дружиною в обласному центрі, гараж та погреб. Крім цього, у власності дружини керуючого парками Рівного чотири земельні ділянки у Рівному та Бабині. Вона також будує житловий будинок у Рівному.

За минулий рік Олексій Хмилецький заробив 732 тисячі гривень заробітної плати за основним місцем роботи – у міськвиконкомі. Крім цього, екс-заступник міського голови отримав 131 тисячу 476 гривень пенсії.

Готівкою Олексій Хмилецький тримає 400 тисяч гривень. На банківських рахунках, згідно декларації, розміщено понад 500 тисяч гривень.

Читайте також