Скупник пір`я та горіхів обібрав жителя Рівненщини

В обідню пору 24 жовтня четверо жителів Шепетівки Хмельницької області приїхали в село Вовковиї на Рівненщину, аби скуповувати горіхи та пір’я. Як повідомляють у відділі комунікації поліції області, займались вони не лише цим.

Скориставшись тим, що подружжя перебуває на роботі, а вдома лише малолітній син, одна із жінок почала з ним розмовляти, тим часом 21-річний молодик пішов шукати дороговартісні речі. Зазначається, що він взяв ювелірні вироби та майже 10 тисяч гривень. Після цього хлопчик відразу зателефонував батькам. Тато кинувся шукати «гастролерів» і повідомив про інцидент до поліції. У місті Дубно оголосили план «перехоплення».  На вулиці Берестецька в райцентрі правоохоронці зупинили автомобіль «Mercedes-Benz E-220D» з іноземною реєстрацією, який і переслідував чоловік.

У салоні перебували четверо жителів Шепетівки із характерними етнічними ознаками, також виявили дві відмички, золотий виріб та викрадені кошти.

Наразі 21-річного жителя Хмельниччині затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у житло  та обрання міри запобіжного заходу.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також