Слухали Лєпса та хамили: у Львові молодикам "Range Rover" вручили повістки (ВІДЕО)

У Львові водієві та пасажирам "Range Rover", які слухали Григорія Лєпса на всю гучність та ледь не побили чоловіка після зауваження, вручили повістки. 

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Відомо, що у Львові сплахнув скандал через трьох молодиків, які зухвало себе поводили та слухали російську музику. Про інцидент написав на Роман Гурській на власній сторінці у Фейсбук.

За словами чоловіка, 7 травня троє молодиків на всю гучність слухали пісню Григорія Лєпса, який підтримує збройну агресію росії на території України.

"Я вирішив зробити зауваження, тому ввімкнув камеру на телефоні і підійшов до пасажирського сидіння. Пасажир скрутив те позорисько, яке звучало, і намагався прислухатись до того, що я говорю. Це важливо, бо власник авто може "зіскакувати" і казати, що він не знає цього хлопця. Погодьтесь, коли ви когось підвозите, та людина не лізе до програвача. так от, коли він розчув моє питання "Чи нормально вам слухати моск*льську музику?", то відразу ввімкнув "бика". Спробував вибити мені з рук телефон, збив з мене кашкет, а потім намагався вдарити в обличчя. Я ухилився, тому він просто мене "черкнув". Це все виключно російською мовою, під матюки і погрози, звісно", - йдеться у дописі.

Згодом, у патрульній поліції зазначили, що 8 травня іспектори патрульної поліції отримали орієнтування про осіб, які їдуть на автомобілі Range Rover і неадекватно поводяться. Спочатку вони гучно слухали музику ворога в центрі Львова, а потім агресивно повелися з чоловіком, який зробив їм зауваження.

Найбільш зухвало поводився пасажир позашляховика. Львів'янин звернувся до поліції. Патрульні зупинили цей транспортний засіб на вулиці Кульпарківській. Поліцейські встановили дані водія, ним виявився 26-річний мешканець Донецької області.

Окрім того, з'ясували, що агресивно поводився 20-річний мешканець міста Одеси. Осіб супроводили у Львівське районне управління поліції N°1. Там молодий чоловік отримав від дільничного протокол за хуліганські дії. Їх перевірили на причетність до ворога.

Після завершення усіх дій охоронцями правопорядку, водій та пасажир та їхні друзі отримали повістки від військових.

 

Читайте також