"Сніжна" доба на Рівненщині: до яких сіл області не їдуть маршрутки

За останню добу в Рівненській області випало чимало снігу, який спричинив незручності із рухом автомобілів, як вантажних, так і легкових.

Журналісти «Рівне Медіа» поцікавились на центральному автовокзалі та на автостанції «Чайка», яка ситуація із пасажирськими перевезеннями нині в області, чи є ускладнення із доїздом до певних населених пунктів.

Начальник автовокзалу «Рівне» Павло Мінчук розповів, що проблем на маршрутах через погодні умови нині немає. Єдине – вчора не було останніх рейсів у напрямку Садових ділянок.

«Такого, щоб деякі напрямки не їздили, то немає. Вчора була інформація, що останніх рейсів на Садові ділянки не було, і в тому напрямку. А так всі рейси виконуються без змін. Затримок немає, всі по розкладу їдуть, немає ніяких і скарг від пасажирів, все нормально, - сказав Павло Мінчук.

На автостанції «Чайка», на яку з’їжджаються із півночі Рівненської області, теж все в нормі. Єдине – водії Гощанського напрямку звертались до дорожників через нерозчищені дороги.

«Перебоїв не було, але вчора на вечір скаржились водії, бо ж налипав мокрий сніг, проїзна частина була складна, то дещо нарікали водії Гощанського напрямку. Навіть самі телефонували у дорожні служби і просили розчистити, самі вказували ділянки, які були проблемні. Сьогодні всі в рейсі. Точково є зриви, але явно вони не з погодними умовами пов’язані. Є що прибувають із запізненням у пару хвилин прибували, але збоїв чи сказати, що напрямок чи населений пункт чи район був відрізаний, такого немає, що не може не радувати», - зазначив Олександр Рашкевич.

На завтра, 15-те грудня, опадів не передбачється. На дорогах збережеться ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі -3..-8°, вдень -3+2º. А 16-го грудня – місцями невеликий сніг, мокрий сніг та дощ.

Читайте також