Сьогодні у Рівному депутати зберуться на комісію

Сьогодні, у понеділок, 21 жовтня, о 14 год. у Рівному в приміщенні Рівненського міськвиконкому пройде засідання постійної депутатської комісії з питань міського господарства (голова - Назарій Поліщук).

Під час заходу міські обранці розглянуть 7 питань порядку денного:

  1. Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Рівного та надання згоди на передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області новозбудованих каналізаційних та водопровідних мереж «Будівництво кварталу житлової та громадської забудови на вулицях Костромська та Гагаріна в м. Рівному» ІІ черга перший пусковий комплекс. (Кушнір С. О. – начальник Управління капітального будівництва)
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Солідарність, 2» земельної ділянки на вул. Курчатова, 12 (на земельній ділянці розташоване нерухоме майно). (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)
  3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Гарне 8» земельної ділянки на вул. Гарній, 8 (на земельній ділянці розташоване нерухоме майно). (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)
  4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Лермонтова, 5» земельної ділянки на вул. Лермонтова, 5 (на земельній ділянці розташоване нерухоме майно). (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)
  5. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в постійне користування ОСББ «М.Хвильового 3» земельної ділянки на вул. Миколи Хвильового, 3 (на земельній ділянці розташований об’єкт нерухомого майна). (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)
  6. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Бурштинове» земельної ділянки на вул. Шевченка, 81 (на земельній ділянці знаходиться нерухоме майно). (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин) з виїзду
  7. Різне.

Читайте також