Сьогодні у Рівному страйкуватимуть журналісти

Представники Рівненської регіональної філії Суспільного мовлення (UA:Рівне) сьогодні влаштують акцію в підтримку місцевого ТБ та радіо. Працівники обурені скороченням виробництва власного контенту на регіональних телеканалах суспільного мовника з трьох годин до однієї. Попереджувальні акції відбудуться в низці обласних центрів.

У Рівному філія ПАТ «НСТУ» знаходиться на вулиці Героїв Чорнобильців, 1 (колишня Котляревського, 20). Біля стін місцевої телерадіокомпанії і відбудеться акція. Початок о 13:00.

– 25 лютого о 13-ій годині представники трудових колективів Запорізької, Житомирської, Миколаївської, Ужгородської, Рівненської, Кропивницької, Херсонської філій ПАТ «НСТУ» вийдуть на попереджувальну акцію протесту «Інформаційна година», щоб поінформувати місцеві громади про ризики для їхніх інформаційних прав і свобод, та про суттєве зменшення можливості впливати на процеси розбудови громадянського суспільства в кожному конкретному регіоні.
Одна година на ТБ і півтори на радіо і лише у будні – це знищення регіонального мовника Суспільного. Захисти Суспільне у своєму регіоні!, – йдеться в прес-анонсі до акції.

 

Читайте також