Сьогодні у центрі Рівного встановлять головну ялинку міста: вона знову "жива" (ФОТО)

Сьогодні у центрі Рівного на майдані Незалежності встановлять головну новорічну ялинку міста. Її вже доставили до місця, тож тепер комунальники працюють над її монтажем.

Цьогоріч попри дискусії ялинка знову буде "живою", але цього разу її зрізали не у лісництві за десятки кілометрів від міста, а на території самого міста - з двору підприємства "Газотрон", що на вулиці Гагаріна, пише Суспільне. За словами прессекретаря міського голови Рівного Миколи Прокопчука, місто та керівництво підприємства домовились про те, що дерево віддають безоплатно, тим більше, що воно створювало певні незручності на території.

До слова, цьогорічному головному новорічному дереву приблизно 60 років. Висота ялинки - близько 20 метрів. Задіяли до процесу її доставки близько 20 працівників комунального підприємства "Трест зеленого господарства", яке займається встановленням ялинки.

Головний інженер Тресту зеленого господарства Олександр Кравчук підкреслив, що у порівнянні з іншими роками, ця ялинка – найгустіша, бо росла окремо від інших дерев. До слова, щороку, аби ялинка виглядала пишніше, до неї доточували гілки уже на майдані.

Читайте також