Сьогодні усіх рівнян запрошують на феєричний фінал проекту "Пузата мама"

Сьогодні, 20 листопада, о 17 год. у ресторації "Сталева гора", що на вул. Відінській, 1б, відбудеться грандіозне фінальне шоу 8-го сезону сімейного проекту "Пузата мама". Захід вкотре презентуватиме рівнянам найкрасивіших вагітних жінок Рівного. 

Організаторами проекту є Сімейний клуб "Пузата мама" та інформаційний інтернет-портал Рівного "ЧаРівне.інфо". До речі, саме до 5-ї річниці з дня створення "ЧаРівного" і приурочений 8-ий сезон проекту, який вперше в історії проводиться восени, а не навесні.

Традиційно на фіналі майбутні матусі влаштують справжнє шоу з постановками власних виходів. Також у цей день відбудеться зустріч усіх попередніх учасниць проекту разом зі своїми малюками.

На усіх гостей свята чекатимуть енергійні та запальні сети від ді-джея Focusa. До слова, саме під його треки дефілюватимуть не лише майбутні мами, а й найменші моделі — новонароджені малюки та дітки віком до 7 років.

Ведучими фінальної частини вже традиційно буде неперевершений дует двох чоловіків: шоумен і ведучий Андрій Осташ (МС Дюк) та депутат Рівнеради, журналіст Олександр Курсик.

Усіх дітлахів на святі чекатиме смачний кенді-бар від Домашньої кондитерської "Sweet Life", який буде оформлений Агенцією дитячих свят "КУКУСЯ". Крім того, усі гості свята матимуть нагоду сфотографуватись у креативній фотозоні. А наприкінці вечора усіх чекатиме святковий фейєрверк.

Розважатимуть гостей також і маленькі артисти: вихованці спортивно-танцювального клубу "Лінія", зразкового танцювального ансамблю "Лада", клубу спортивно-бального та сучасного танцю "Diamond dance" та дівчинка із багатьма титулами і перемогами, артистка та модель Єва Шмідт.

До речі, організатори запевняють - прийти на шоу можуть усі охочі, адже вхід на свято є абсолютно вільним. Головне – мати із собою гарний настрій та позитив! Початок о 17 годині.

Читайте також