Сьогодні в Україні відзначають День рибалки: привітання зі святом

Фото - ілюстративне

День рибалки – всенародне свято, яке вважають своїм мільйони любителів рибної ловлі, котрим це заняття приносить радість і насолоду. В Україні День рибалки відзначають на державному рівні з 1995 року. У цей день вітають не тільки тих, для кого заняття риболовлею є спортом чи хобі, а й тих, хто поєднав своє життя з цією професією.

Це свято символізує визнання нелегкої, але почесної праці працівників рибної галузі, що заслуговує великої шани і поваги. 

До привітань приєднується Рівненський рибоохоронний патруль. Бажає усім рибалкам та їх сім'ям міцного здоров’я, щастя, добробуту, сонячної погоди, вдалого кльову, рибальської удачі та успіхів у нелегкій праці на благо України, оптимізму та віри в майбутнє становлення і процвітання галузі.

Варіанти привітань з Днем рибалки:

Вітаю з Днем рибалки! Нехай улов завжди буде багатим і гарним, нехай в життя приходять радість і успіх, хай буде міцним здоров’я і добрим світ навколо. Бажаю нарешті зловити золоту рибку, яка виконає всі найзаповітніші бажання.

Бажаю частіше ходити на рибалку, ловити якнайбільше риби для смачної юшки, і зловити самого великого сома в річці. З днем рибалки!

Вітаю з Всесвітнім днем рибальства і від душі бажаю великого улову на законних правах, відмінного клювання і з берега і з човна, наживки на удачу та успіх. Нехай на гачок кожен день трапляється золота рибка, яка виконає всі побажання серця і душі.

Вмієш ловити рибу краще всіх, адже ти — рибак від бога! В це веселе свято я бажаю тобі величезних уловів, веселого проведення часу і красивих водойм. З Днем рибака тебе, мій друже! Твої акули ще попереду!

Сьогодні День Рибальства, так що вітаємо всіх рибалок і співчуваючих з цим моментом і бажаємо гарного клювання в будь-яку погоду, коли ви вийдете на риболовлю. Нехай кожна нова рибина буде більше попередньої. І нехай близькі розуміють вас і завжди підтримують.

Всіх рибалок і рибачок вітаємо з Всесвітнім днем рибальства. Нехай кожен хоч раз у своєму житті, але все-таки зловить свою золоту рибку, яка в свою чергу виконає усі ваші найзаповітніші бажання. Побільше рибних місць вам, відмінного клювання і нереального улову.

Читайте також