Сьогодні засідатиме постійна комісія Рівнеради

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

13 січня 2020 року, понеділок, о 14:00 год. в каб. 410 (вул. Соборна, 12-А) відбудеться засідання постійної комісії з питань міського господарства (голова постійної комісії Н. Поліщук).

Порядок денний засідання

постійної комісії з питань міського господарства

 

  1. Про врегулювання орендних відносин. (Поліщук Н. В. – начальник Управління комунальною власністю)

  2. Про затвердження результатів конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на визначеній території міста Рівного. (Сахнюк Я. О. – начальник Управління житлово-комунального господарства)

  3. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ “Рівнетеплоенерго” в оренду земельної ділянки на вул. Буковинській, 6-А, на якій розташований об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  4. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ «Рівнетеплоенерго» в оренду земельної ділянки на вул. Данила Галицького, 4-А, на якій розташований об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  5. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ «Рівнетеплоенерго» в оренду земельної ділянки на вул. Данила Галицького, 10-А, на якій розташований об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  6. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ «Рівнетеплоенерго» в оренду земельної ділянки на вул. Данила Галицького, 13-А, на якій розташований об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  7. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ “Рівнетеплоенерго” в оренду земельної ділянки на вул. Київській, 30-А, на якій розташований об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  8. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ “Рівнетеплоенерго” в оренду земельної ділянки на вул. Київській, 32-А, 32-Б, на якій розташоване нерухоме майно. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  9. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ “Рівнетеплоенерго” в оренду земельної ділянки на вул. Київській, 81-А, 81-Б, на якій розташоване нерухоме майно. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  10. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ «Рівнетеплоенерго» в оренду земельної ділянки на вул. Макарова, 6-А, на якій розташований об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  11. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ «Рівнетеплоенерго» в оренду земельної ділянки на вул. Відінській, 13-А, на якій розташований об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  12. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ «Рівнетеплоенерго» в оренду земельної ділянки на вул. Дворецькій, 108-Е, на якій розташований об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  13. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ «Рівнетеплоенерго» в оренду земельної ділянки на вул. Дворецькій, 108-Д, на якій розташований об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  14. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ «Рівнетеплоенерго» в оренду земельної ділянки на вул. Костромській, 1-А, на якій розташований об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  15. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення ТОВ «Рівнетеплоенерго» в оренду земельної ділянки на вул. Чебишева, 16-А, на якій розташований об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  16. Різне.

Читайте також