Солісти та учасники рівненського ансамблю сучасного танцю привезли низку нагород із Міжнародної Танцювальної Асамблеї

Зразковий ансамбль сучасного танцю “Етика” взяв участь у V Міжнародній Танцювальній Асамблеї ім. Наталії Скорульської – 2019, яка проходила у Житомирі з 7 по 11 листопада.

Більше 800 учасників виступали на сцені Житомирського Академічного театру ім. Івана Кочерги. Найкращі танцювальні колективи та хореографічні школи України брали участь у конкурсі, а також приїхали гості з Грузії, Білорусії та Македонії.

Серед членів жюрі були Народна артистка України Катерина Кухар та Заслужений артист України, Прем’єр Національної Опери України Олександр Стоянов. Це був той випадок, коли програвати сильним учасникам приємніше, ніж вигравати поруч із слабкими.

Пишаємося, що солісти та учасники “Етики” успішно виступили і стали лауреатами II та III Премії. А також арсенал нагород поповнився наступними преміями:

– У номінації сучасний танець, соло, молодша категорія Дарія Скотаренко з композицією “Гротеск” – III премія.

– У номінації сучасний танець, соло, молодша категорія Вікторія Баранець з композицією “Експромт фантазії” – II премія.

– У номінації сучасний танець, ансамбль, середня категорія – III премія.

Також учасники Етики змагалися у сольній імпровізації – змаганні на заданий музичний матеріал (імпровіз-батл) і отримали премогу у молодшій категорії три вихованки “Етики” – Дарія Скотаренко, Юлія Калабська та Вероніка Наумова.

Новий досвід, який отримали юні танцюристи, буде наснагою для подальшої роботи у танцювальному класі. Яскраві враження та позитивні емоції до цього часу переповнюють учасників колективу, вони активно обговорюють побачене, передивляються відео та світлини з конкурсної програми і церемонії нагородження.

Вітаємо наших танцюристів і їхнього керівника Руслану Мартинюк! Продовжуйте нам цю прекрасну понеділкоу традицію і надалі! Молодці, повідомили у пресслужбі МБК. 

Читайте також