Спеціальний показ: фільм рівненської режисерки таки показуватимуть у Рівному

На фото - Христина Сиволап

Естетів та кіноманів запрошують на спеціальний показ фільму "Віддана" у Рівному за участю самої режисерки, рівнянки Христини Сиволап!

Неділя 19 січня, початок о 18:00.

Екранізація українського роману «Фелікс Австрія» Софії Андрухович (Книга року BBC-2014) про життя та кохання відданої служниці Аделі у будинку доктора Ангера і взаємини з дочкою доктора – Аделею та її молодим чоловіком. У колейдоскопі кохання та ревнощів, подвійних змістів та таємниць, межа між реальністю та вигадкою стирається. Витончене вбрання, вишукані страви, променади… Але що станеться, коли ілюзія зникне, а замість неї прийде реальність?

Квитки на касі Кінопалацу "Україна".

Зазначимо, що раніше Христина Сиволап на своїй сторінці у Фейсбук повідомила, що у Рівному фільм не можна буде подивитися, адже єдиний у місті кінотеатр не показуватиме його. Публікація викликала обурення у користувачів Фейсбуку. 

"Фільм йтиме у більш ніж 170 кінотеатрах. У всіх найбільших містах України. Зокрема - в усіх обласних центрах (Крім окупованих. Та Рівного.) В Рівненській області його можна буде подивитись в Сарнах, Костополі і Вараші. Але не в моєму рідному місті. Мені надзвичайно сумно з цього приводу", - написала Христина Сиволап.

У кінопалаці пояснили, що вони не дійшли згоди за умовами контракту, повідомляє "Рівне 1".

Вчора стало відомо про те, що Кінопалац "Україна" таки покаже стрічку рівненської режисерки. Щоправда, зробить це із запізненням, адже фільм "Віддана" вийшла у всеукраїнський прокат учора, 16 січня.

Читайте також