Співак з Рівненщини пройшов до півфіналу шоу "Голос країни-8" завдяки Сергію Бабкіну (ФОТО+ВІДЕО)

У ці хвилини на телеканалі "1+1" триває перший прямий ефір восьмого сезону телевізійного талант-шоу "Голос країни", у якому змагаються найкращі співаки за звання кращого голосу України.

Наразі відбувається чвертьфінал конкурсу, у якому вокалісти змагаються за вихід до півфіналу. У кожній з чотирьох команд залишилося по 4 учасники. Після виступу двоє з них проходять далі. Одного півфіналіста обирають глядачі шляхом надсилання своїх голосів за того чи іншого конкурсанта, тобто той з них, хто отримає найбільшу підтримку, і пройде далі. Другого ж півфіналіста обирає сам тренер, керуючись власним баченням, відчуттям та враженням.

Відтак, щойно на сцені пройшли виступи команди Сергія Бабкіна. Серед них був і співак з Рівненщини Дмитро Самко.

Брутальний монтувальник сцени, як його назвав ведучий Юрій Горбунов, виконав у прямому ефірі наживо легендарну пісню гурту "Океан Ельзи", яка принесла "океанівцям" популярність, - "Там, де нас нема", але в оригінальному аранжуванні. Поруч з Дмитром на сцені танцювало безліч красивих дівчат.

Перед виступом Дмитро сказав:

"Кажуть, люди з села не можуть бути почутими. Це неправда, їх чують. На сцені "Голосу країни" я представляю своє село, в якому народився - с.Бережниця Дубровицького району. Моє село дуже мене підтримує. Я буду битися за його честь і за честь своєї Рівненської області."

Односельчани називають Дмитра Бережницьким народним героєм і дуже пишаються успіхам Дмитра. Кажуть, що до останнього вболіватимуть за нього.

До слова, Дмитру 27 років.  Хлопець працює монтувальником декорацій у Молодому театрі Києва, хоча завжди сам мріяв виступати на театральній сцені. Втім, із кар'єрою актора у нього не склалося. Тож тепер Дмитро прийшов на шоу "Голос Країни", аби підкорити музичну сцену. До речі, на початковому етапі шоу - сліпих прослуховуваннях - саме Дмитро Самко першим зумів підкорити та розвернути до себе крісла усіх чотирьох тренерів. В результаті він сам обирав собі тренера і надав перевагу Сергію Бабкіну.

Відтак, саме Сергій Бабкін як тренер і подарував Дмитрові путівку до півфіналу, повіривши у його сили та відзначивши його вокальні дані. Відтак, тепер Дмитро Самко боротиметься вже наступного тижня за місце у фіналі шоу! Вболіваймо за земляка разом!

Нагадаємо, що раніше Дмитро Самко в інтерв'ю журналістам зізнався, кого він вважає своїм головним суперником на шоу:

 

Читайте також