Співробітники Служби судової охорони з Рівненщини завершили курс професійного навчання

23 грудня у Вінниці відбулися урочисті заходи з нагоди випуску співробітників Служби судової охорони, які проходили первинну професійну підготовку у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони.

Випускників з успішним складанням іспитів привітали начальник Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області полковник Служби судової охорони Віктор Мороз, начальник училища полковник поліції Олександр Залізняк, заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області полковник Служби судової охорони Сергій Сокиран.

- Хочу побажати кожному з вас вдалого початку служби і закликаю з першого дня реалізовувати на практиці усі знання та навички, які ви тут отримали. Суспільство очікує від вас професійних дій та безпеки у приміщеннях суду, тому віднесіться до служби з усією відповідальністю, - зазначив полковник Служби судової охорони Віктор Мороз.

Також він подякував начальнику училища полковнику поліції Олександру Залізняку та усьому викладацькому складу за співпрацю і організацію навчального процесу.

Всього свідоцтва Державного зразка про присвоєння відповідної кваліфікації отримали 30 співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області та ще 8 - з Вінниччини.

Після повернення співробітників до місць дислокації вони розпочнуть службу з охорони судових установ.

Пресслужба судової охорони Рівненщини

Читайте також