Спортсмени з Рівненщини здобули перемогу на всеукраїнському турнірі

Зі змагань привезли 8 медалей: дубенські спортсмени посіли загальнокомандне перше місцеТипове Дубно.

6-7 жовтня 2018 року в смт Ратне (Волинська область) відбувся VII відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2004 р. н. та молодших, присвяченого пам’яті майстра спорту, тренера Миколи Свіржевського – повідомляє президент обласної федерації вільної боротьби Степан Ілюсь.

В змаганнях прийняли участь 15 команд, 136 учасників із західних областей України та дві команди з Білорусії.

На цих змаганнях об’єднана команда Дубенщини, завоювала чотири золоті, дві срібні, дві бронзові нагороди та посіла загальнокомандне перше місце. На другому місці – команда з м. Ковеля, на третьому – господарі змагань.

В особистому заліку чемпіонами стали: Бурлака Вадим (38кг), який визнаний кращим борцем турніру, Михальський Давид (35 кг), Грицюк Галина (30 кг), та Кубик Яна (35 кг ), яка у фіналі в напруженому поєдинку перемогла досвідчену спортсменку з Білорусі.

Срібними призерами змагань стали: наймолодша наша учасниця, восьмирічна Лаговська Софійка (23 кг). Це безперечний успіх молодої спортсменки, яка вперше прийняла участь в змаганнях, та Камран Абдалніязов (60кг).

Бронзові нагороди завоювали Канарський Сергій (46кг), Климчук Ілля (32кг). Хороші результати на цих змаганнях показали борці Братасюк Дмитро (35 кг)-5 місце, Нагалко Артем (35 кг) – 6 місце, брати Грицюк Назар (55 кг) – 4 місце та Грицюк Олександр (60 кг)– 6 місце. Всі вони є вихованцями тренера Степана Ілюся.

Читайте також