"Справа життя вмить перетворилася в попіл": через пожежу у Рівному власник "kedoff.net" просить про допомогу

Днями у Рівному на вулиці Руській сталась пожежа, під час якої згорів склад магазину взуття kedoff.net. Пожежу гасили більше 5 годин 30 рятувальників.

Вогонь поширився на 450 квадратних метрів складу, де зберігався товар. Обійшлось без постраждалих, однак власники інтернет-магазину опинились у скрутному становищі.

На сторінці kedoff.net у Фейсбуці опублікували прохання небайдужих допомогти впоратися із бідою, адже збитки неймовірно великі та непідйомні:

"Справи життя, роботи, нажите — все вмить перетворилось в попіл. Сказати, що це вибило землю з-під ніг — це нічого не сказати. За 25 років на ринку було різне: кризи, падіння ринку, ковід та інші перепетії ми долали, зі своїми трудностями, але долали самі. І це подолаємо, але змушені просити у Вас про фінансову допомогу.

Особисто я, Ігор Климчук, власник kedoff.net прошу долучились усіх підприємців, усіх небайдужих людей, наших клієнтів до збору, ми впевнені, ви розумієте як це опинитися в такій ситуації, особливо у непрості часи. Збитки неймовірно великі та непідйомні. Ми просимо не для себе, а для людей, які постраждали так само як ми і в мить залишились з горсткою попелу замість робочого місця.

Кожна Ваша гривня допоможе людям швидше відновити роботу та повернутись до свого звичного життя"

Власник інтернет-магазину запевнив, що усі звіти будуть надаватись чисто та відкрито по мірі надходження коштів.

Прохання фінанансову допомогу надавати на картку :

5169 3600 0911 3964

Климчук Ігор Дмитрович

Читайте також