Справу щодо молодиків, яких підозрюють у нападі на фермерське господарство на Рівненщині, передали до суду

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Слідчі Березнівського відділення поліції закінчили та передали до суду кримінальне провадження стосовно трьох рівнян, яких підозрюють у вчинені розбійного нападу на працівників фермерського господарства та незаконне заволодіння транспортними засобами.

Нагадаємо, пригода сталась 20 жовтня в селі Хмелівка на Березнівщині. 41-річний власник ферми впродовж доби зібрав близько 35 тонн врожаю сої і повантажив їх у дві вантажівки «Renault Magnum». Та близько опів на 8 годину вечора на територію господарства, де знаходився власник і три його працівники, в'їхали автомобілі, з яких вийшли троє молодиків у балаклавах та зі зброєю у руках і, погрожуючи фермеру, наказали водіям фур їхати в напрямку траси «Київ-Чоп». Нападників затримали у Корецькому районі. Про це портал "Рівне Медіа" повідомляв тут: На Рівненщині молодики в балаклавах та зі зброєю напали на фермерське господарство

У поліції повідомляють, що під час досудового розслідування троє підозрюваних перебували під вартою. Зі слідством зловмисники не співпрацювали та будь-яких показів не надавали. Їх обвинувачують у вчиненні розбою, спрямованого на заволодіння майном в особливо великих розмірах, за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України та незаконному заволодінні транспортними засобами за частиною 3 статті 289 КК України. Крім того, наразі триває досудове розслідування за вказаними статтями у виділеному кримінальному провадженні з метою встановлення інших осіб, причетних до злочинів.

Жителям обласного центру загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років позбавлення полі із конфіскацією майна.

 

Читайте також