Сприятливі дати для весілля у 2021 році

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Що найважливіше для Білого Бика? Звичайно, родина! Тому 2021-й – прекрасний рік, щоб об’єднати долі із коханою людиною. Ви вже зібралися подавати заяву до раґсу? Не поспішайте, давайте спочатку дізнаємося, які дати підходять для весільної церемонії.

Астрологічний прогноз. Перше, на що потрібно звернути увагу при виборі дати, щоб в цей день не було затемнень – ні місячних, ні сонячних. Астрологи попереджають: в цей час блокуються потоки енергії, тому молода сім’я не зможе отримати якісну «підзарядку» від зірок. Другий важливий момент – захід небажано призначати на останній день будь-якого знака Зодіаку, тобто коли Сонце має перейти в новий знак. У цей період енергії знаходяться в процесі перебудови і нестабільності, що може несприятливо відбитися на майбутньому сімейному житті. Також важливі і характеристика певної місячної доби, і фази нічної цариці – місяця, і її місцерозташування щодо планет, і її віддаленість від кожного зодіакального знаку. Також грає роль час сходу і заходу місяця. Циклічна зміна місця перебування цього небесного світила може з точністю до хвилини передбачити, наскільки сприятливий той чи інший час для одруження.

Китайський гороскоп. В даному випадку особливу роль грає характеристика правлячої тварини, її основні риси характеру і звички. У 2021 році на троні правителя буде сидіти Білий металевий Бик. Міцна сім’я для Бика є однією з найголовніших цінностей у житті. Бик закликає до розуміння того, що особисте щастя кожної людини безпосередньо залежить від ступеню міцності тилу, який забезпечується турботою, любов’ю і повагою всіх членів сім’ї.

Календар церковних свят. Тут важливими є дати великих урочистостей, в які відзначати весілля і проводити вінчання категорично не рекомендується. З цих дат можна виділити Великий і Різдвяний пости, Благовіщення, Успіння, Стрітення, Великдень, Усікновення. Також заборона на одруження поширюється і на інші загальновідомі церковні свята.

Нумерологія. Захоплююча і точна наука, яка бере за основу числа і різні їх комбінації. Фахівці в галузі нумерології впевнені, що будь-яка життєва подія, особливо така важлива, як весілля, підпорядкована цифрам. Маючи точні розрахунки, людина може зрозуміти, коли краще одружуватися, щоб шлюб був довговічним і щасливим.

Виникає логічне запитання: «То коли ж святкувати весілля в 2021 році?» Давайте уважно розглянемо кожен місяць.

Весілля в січні 2021 року

Сім’я, створена в цей морозний місяць, на противагу сезону виходить дружна, тепла і велика. Готові обзавестися трьома-чотирма діточками? Тоді вперед! Старт року – це основа основ, положення небесних тіл динамічно.

Кращі дні для укладення шлюбу -11, 12, 15, 16, 26,28.

Весілля в лютому 2021 року

З давніх-давен вважається, що це гарний час, щоб відправитися з милим (милою) під вінець. Весілля в цьому місяці обіцяє міцний і довгий шлюб, в якому люди будуть жити-поживати та добра наживати.

Сприятливі дні в лютому 2021 році, щоб вдягнути фату і фрак – 14, 17,18, 24, 25, 27.

Весілля в березні 2021 року

Якщо одружитеся в березні, будете жити «з вогником»: африканські пристрасті, емоційні суперечки, бурхливі примирення, але головне – ніякої рутини! Там, де кров кипить, завжди є натхнення для роботи. А хто добре працює – той добре заробляє.

Весілля в березні 2021 року краще призначати на 6 чи 8 березня.

Весілля в квітні 2021 року

Вважається, що в родині, створеній в квітні, відносини схожі на «американські гірки» або мінливу погоду в цьому місяці: то ніжно-блакитне небо, то раптом хмаринки і дощик … Взагалі у 2021 році в квітні весілля протипоказані, так як весь місяць триває Великий піст.

У квітні 2021 року сприятливих днів немає.

Весілля в травні 2021 року

Кажуть, що ті хто ризикнули розписатися в травні, вік маятися будуть. Скажіть чесно, ви готові відмовитися від щастя, злякавшись просто набору букв? Сади цвітуть, пташки співають, сонечко ласкаве – сама природа приготувала вам атмосферу свята!

Якщо все ж залишилася невелика боязнь, прислухайтеся до астрологів і призначте одруження на зростаючий Місяць – 12, 13, 14, 15 число.

Весілля в червні 2021 року

Якщо закохані зважаться узаконити стосунки в червні, то їхнє життя обіцяє бути солодким, схожим на тривалий медовий місяць. І всі спільні роки пройдуть при повному взаєморозумінні, тому що м’яка тепла енергія червня врівноважить їх відносини і згладить гострі кути.

Найвдаліші дні для торжества-1, 16, 17, 23,30.

Весілля в липні 2021 року

Бажаєте, щоб ваш шлюб був комфортним, а будинок – тихою гаванню? Призначайте урочисту подія на 14 або 31 число, хоча в принципі весь цей період середини літа прекрасно підійде, оскільки обіцяє не тільки спокійну, але і безхмарне життя.

Весілля в серпні 2021 року

Початок оксамитового сезону коли сонце вже більш м’яке, а дні ще досить довгі. Цей теплий місяць принесе шлюб без ревнощів і необгрунтованих підозр, пара стане одне для одного підтримкою і опорою.

Хороші дні для весілля – з 1 по 8, 12 і 31.

Весілля у вересні 2021 року

У давні часи на вересень призначали найбільше весіль: врожай зібраний, можна розслабитися і повеселитися на славу. Традиційно вважається, що шлюб, укладений в цьому місяці, буде щасливим, а пара багатою не тільки в матеріальному плані, але і на здорових розумних діток.

Вдалі дні для весілля у вересні 2021 – 1,2, 7, 10, 14, 16, з 20 по 26, 29.

Весілля в жовтні 2021 року

Осінь особливо золота саме в жовтні, тому життя молодих, які поєднали свої долі в цьому місяці, буде багатою, красивою і щасливою. Крім того, великий шанс, що закохані проживуть тихо-мирно разом аж до золотого весілля.

Кращі дати для весілля в жовтні 2021 року- з 1 по 13, з 15 по 31.

Весілля в листопаді 2021 року

Весілля в листопаді – до безтурботного сімейного життя. За старих часів до листопада сільськогосподарські роботи остаточно завершувалися, тому можна було відпочити по повній. Хоч зараз далеко не всі важко орють на полях, все одно у пари, яка уклала союз в листопаді, вийде класна родина.

Сприятливі дні в листопаді, щоб обмінятися обручками – 14,17,19.

Весілля в грудні 2021 року

У цей холодний місяць народжуються сім’ї, в яких чоловік і жінка гаряче люблять і душевно зігрівають одне одного. Народ помітив, що в шлюбах, укладених в грудні, зазвичай народжується багато спадкоємців. Чому б не перевірити?

Якщо зважитеся, то кращі дні для походу до вівтаря – 10, 15, 17.

Джерело.

Читайте також