Стало відомо, як виглядатиме перший мурал на дев'ятиповерхівці Рівного

"Моє місто" - таку назву має перший мурал у Рівному на дев'ятиповерхівці по вул.Міцкевича 9. Про це повідомляє Платформа взаємодій простір на своїй сторінці у Фейсбук. Автори малюнку: Taras Arm та Cash River.

"Ми вирішили торкнутися теми свободи. Як символ вільної думки і вибору дій обрали образ птаха, що розчиняється у геометриних силуетах міста, що в свою чергу покликані розчинити прямі лінії міського образу і надати їм динаміки і різноплановості. Також використали шрифтовий патерн, сучасної каліграфіі в поєднанні з традиційним орнаментом. Напис каліграфією - моє місто. Цей малюнок про міське середовще та істот, що його населяють. Про взаємопов`язаність людей, тварин та предметів. Про компроміс, що повинен бути присутній у подібних просторах. Інакше конфлікти будуть знищувати усіх і усе. Гармонія та свобода - основні означення цього стінопису."

Організатори The Street Walls: Платформа взаємодій «Простір». Фінансово підтримали проект Управління Культури і туризму, компанія INTER - BETON Bud та місцеві доброчинці.

Читайте також