Стало відомо, як виглядатиме в середині новий ТРЦ у Рівному (ФОТО)

Далеко не у всіх районах міста Рівне є по-справжньому зручний та професійний торгово-розважальний центр – соціальний простір, де можна було б провести уїкенд всією сім’єю, розважитись, зробити покупки на будь-який смак – і при цьому не виїжджати за межі свого комфортного житлового комплексу та мікрорайону.
Незабаром в одному з найперспективніших та сучасних районів міста, у новому житловому комплексі з назвою «На Щасливому», запрацює ТРЦ HAPPY.MALL, загальною площею 9 154 м2.

Даний об’єкт стане частиною соціальної інфраструктури міста, адже повз ТРЦ власником була збудована нова дорога, яка дозволила не тільки завести транспортний потік в об'їзд центру Рівного, а й розвантажити основний автомобільний трафік.

Компанія Vindergross Property Solution стала ексклюзивним консультантом проєкту та розробила неймінг, дизайн-концепцію зовнішнього та внутрішнього простору, набір операторів та маркетинг ТРЦ. Про це пише сайт mallsclub.com.

"ТРЦ знаходиться всередині великого і досить популярного ЖК м. Рівне. Здебільшого його жителі є молодими і активними людьми. З огляду на розмір орендної площі ТРЦ 7800 м2, ми зрозуміли, що найбільш актуальною буде концепція «Товари для дому, декор, посуд та імпульсна покупка». Тільки все найнеобхідніше! Варто відзначити, що особливу увагу при розробці концепції ми приділили створенню сучасного фасаду та інтер'єру - свіжого, світлого, відкритого", - керуючий партнер Vindergross Property Solutions Ольга Чекаліна.

Тенант-мікс об'єкту буде складатися з провідних представників мережевих операторів України. Наразі триває активний набір орендарів, вже підписані Договори оренди більше ніж на 65% орендної площі.

Керуючий партнер Vindergross Property Solutions Катерина Гуршпун розповіла:

"Ми розуміли, що для цього проєкту нам потрібні сильні якорні оператори. Впевнені, що відвідувачами ТРЦ стануть жителі не тільки Рівного, а й прилеглих регіонів області. Зараз число жителів ЖК «На Щасливому» - близько 10 тис., але вже за три роки цифра досягне 30 тис. По суті, це буде місто в місті. Таким чином, розробляючи Tenant mix, ми в першу чергу враховували цей фактор".

У ТРЦ HAPPY.MALL будуть представлені основні групи товарів та послуг для комфортного проживання в ЖК: аптека, оптика, дрогері, зоотовари, годинники, ювелірні вироби, квітковий салон, виномаркет, дитячі товари, побутові послуги, електроніка, розважальний сегмент та інші.

Якірні орендарі об'єкту:

  • продуктовий супермаркет Сільпо, площею 2 700 м2, наразі найбільший у Рівному;
  • магазин JYSK, площею 1200 м2.

Ексклюзивним брокером в підписанні Договорів оренди виступає компанія Vindergross Property Solutions.

"В концепції ТРЦ ми не плануємо стандартного фудкорту, враховуючи ситуацію з пандемією. Зараз підписуємо договори з окремими ресторанами, з урахуванням формату «на видачу замовлень». В даному сегменті в ТРЦ буде «родзинка», це – відома кондитерська високого рівня, де не тільки смачно готуватимуть, а й запропонують «інстаграмну» подачу і дизайн", - зазначила Ольга Чекаліна.

ТРЦ HAPPY.MALL - районний торгівельно-розважальний центр, з широким спектром товарів та послуг повсякденного попиту - розташовано за адресою: місто Рівне, вулиця Чорновола, 91.

Відкриття заплановане на жовтень-листопад 2021 року.

За інформацією сайту Мallsclub.com.
 

Читайте також