Стартувало інтернет-голосування конкурсу «Перлинка і Перлина Рівного 2018»

У Рівному стартувало інтернет-голосування Родинного Фестивалю краси і талантів «Перлинка Рівного 2018» та Конкурсу краси «Перлина Рівного 2018», об’єднаний фінал яких відбудеться вже цієї неділі, 9 вересня, о 17 год. у МПК «Текстильник» (вул. Гагаріна, 6). Проект реалізовується в рамках Громадського бюджету Рівного.

Переможниці інтернет-голосування отримають відповідно спеціальні титули «Фотоперлинка» та «Фотоперлина».

Проголосувати за свого фаворита у Конкурсі краси «Перлина Рівного 2018», де змагається 12 дівчат віком від 15 до 22 років, можна на офіційній сторінці конкурсу у «Інстаграмі» за цим посиланням: https://www.instagram.com/perlynka_perlyna_rivnoho. Для цього варто поставити лайк під фотографією тієї учасниці, що подобається вам найбільше.

Віддати ж свій голос за найкращу, наймилішу та найкрасивішу, на вашу думку, фіналістку Фестивалю «Перлинка Рівного 2018», де змагається 24 дівчинки віком від 6 до 15 років, ви можете, заповнивши спеціальну форму за посиланням: https://goo.gl/forms/o1YN3rgEIdwSW1xB2. З однієї електронної адреси можна голосувати лише один раз.

Інтернет-голосування в обидвох конкурсах триватиме до 23:59 год. 8 вересня. Результати будуть оголошені під час фінального шоу у неділю, 9 вересня, у МПК "Текстильник".

Проголосувати за ФОТОПЕРЛИНУ

Проголосувати за ФОТОПЕРЛИНКУ

Нагадаємо, що Родинний фестиваль краси і талантів «Перлинка Рівного» та Конкурс краси «Перлина Рівного» проводиться з метою розвитку дівчини як гармонійної особистості, вдосконалення естетично-виховних традицій, формування позитивного сприйняття світу тощо.

Детальніше про конкурс читайте тут: Як рівненські красуні готуються до фіналу «Перлинки та Перлини Рівного 2018»?

Бажаємо успіху усім учасницям!

Читайте також