Статуї замість стадіону: футбольний оглядач порадив рівненській владі, що робити з "Авангардом"

В останньому випуску програми "Та То Таке" футбольний оглядач Андрій Сеньків висловився щодо останніх новин навколо рівненського "Вереса" та спрогнозував майбутні перспективи команди. Журналіст переконаний, що поки у Рівному немає стадіону та тренувальної бази, "Вересу" нічого робити в Прем'єр-лізі.

- Я б не пустив цей "Верес" в УПЛ. У них немає де грати. У нас яке правило є - місце прописки дорівнює місцю проведення матчів. Це ж не клуб переселенець з Луганська чи Донецька, - зазначив Андрій Сеньків.

Оглядач заявив, що президент клубу Іван Надєїн чекає підтримки від рівненської влади, однак не знаходить її. Тому, ймовірно, він захоче будувати клуб в іншому місті, де буде хоча б якась інфраструктура.

- Мені шкода лише вболівальників "Вереса", які і тоді катали за цією командою по всій Україні, і зараз катають. Я б на місці рівненської влади замість цього стадіону "проклятого" поставив би статуї кожному з цих людей у вигляді маленьких "хатіко", щоб вони дивилися на цей стадіон "Авангард" і пускали скупу собачу сльозу. Ні стадіону, ні "Вересу" через якиїйсь період не буде, а ці статуї будуть вічно, - підсумував один з ведучих програми "Та То Таке".

Нагадаємо, рівненський клуб наразі є лідером Першої ліги. В останньому матчі "Верес" розгромив "Чорноморець" з рахунком 4:0.

Тим часом реконструкція стадіону "Авангард" у Рівному відбувається дуже повільними темпами. У цьому році місто не виділило на арену жодної гривні, тому шанси "Вереса" зіграти на рідному стадіоні цього року виглядають примарними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зараз виглядають "руїни" рівненського стадіону-довгобуду (ФОТО)

Читайте також