Ставки live - плюси і стратегії

Якщо ставки прематч робляться до початку події, то ставки лайв вже по його ходу. У минулому існував їх куди менш зручний аналог - прийом ставок по телефону. Він був набагато менш популярний, але з розвитком інтернету ставити прямо під час гри стало набагато зручніше, тому ставки в такому режимі помітно потіснили звичайні. Тепер вже не знайти велику букмекерську контору, яка не дає можливості ставити по ходу гри.

Все ж є з цим і складності: розпис на ставки лайв менше, тому що букмекерам простіше все підготувати до початку, ніж постійно міняти безліч коефіцієнтів. Багато досвідчених гравців вважають за краще прематч - вони вважають, що в таких ставках більш важлива підготовка, а в лайв - удача.  Але є і ті, хто дотримується протилежної думки і вважає за краще ставити під час ігор.

Особливості ставок live

Можливість спостерігати за грою дозволяє провести додатковий аналіз. Є чинники, які не можна врахувати до початку, а якщо гравець добре розбирається в виді спорту, додаткова інформація для ставки йому допоможе - https://www.favorit.com.ua/ru/live/.

Іноді гравці і зовсім змінюють думку, що склалося до початку матчу. Буває, що одна ставка робиться прематч, а інша live.  При цьому вона може бути на той же результат, якщо зроблені заздалегідь висновки підтверджуються, або на протилежний, якщо спростовуються. У другому випадку можна хоча б «зіграти в нуль».

Важливий фактор - постійна зміна коефіцієнтів. Команда пропускає коефіцієнт на неї тут же виростає. Якщо ви впевнені, що їй вдасться відігратися, то саме час ставити на неї. Те ж і з декількома ставками - вдало обираючи момент, можна домогтися прибутку при будь-якому результаті.

Плюси

Над аналізом ставок прематч в букмекерській конторі ретельно працюють і, щоб знайти дійсно цікаві варіанти, доводиться дивитися чемпіонат Барбадосу з регбі або щось подібне. У лайв для букмекерів все куди складніше, так що протистояти вам буде одна людина, і помилки він допустить неодмінно.

У вас буде вся необхідна інформація про гру, на зразок стартових складів, використовуваної тренером тактики, ви побачите своїми очима, в якій формі спортсмени. Це дозволить скорегувати прогноз при необхідності.

При перегляді гри можна помітити, що вона виділяється якимось нюансами. Наприклад, одна команда міцно засіла в оборону, так що подається більше кутових;  гравці горячатся через суддівські помилки і починають багато фолити; тенісист нервує і допускає багато подвійних помилок - і так далі. Тут і виникають можливості - якщо швидко зорієнтуватися, можна встигнути зробити вигідну ставку.

Не варто забувати і про азарт - спостерігати за іграми, маючи можливість зробити ставку в будь-який момент, стає куди цікавіше.

Спортивні змагання, які підходять для ставок live

Багато видів спорту добре підходять для ставок live, але часто їх навіть немає можливості зробити, або все обмежується ставкою на результат. Тому як найбільш підходящі можна виділити найбільш популярні - на них найширша розпис. Це:

 • Футбол,

 • хокей,

 • теніс,

 • баскетбол,

 • волейбол.

стратегії

Крім вже розібраної гри на зміні ставок є чимало інших стратегій, що відрізняються в першу чергу з виду спорту.  Наприклад, у футболі ставку перед грою часто спеціально не роблять, чекаючи самого зручного моменту - наприклад, він виникає якщо фаворит пропускає на перших хвилинах, або якщо рахунок рівний, кінець гри і одна команда явно зберегла більше сил. Приблизно так само це працює і в хокеї.

Часто стратегія будується навколо тотала. Наприклад, якщо рахунок в першому таймі так і не був відкритий, коефіцієнт на ТБ зростає, і можна поставити на те, що в матчі буде забито гол. І тут в хокеї все те ж саме, але з поправкою на більшу кількість шайб.  Часто в хокеї роблять ставки на нічию в періоді і на шайбу під кінець гри - команди часто прагнуть вирішити все до овертайму, а програє може зняти воротаря.

У баскетболі і волейболі часто случают камбек: в лайв багато гравців намагаються першими зрозуміти, що він почався або навіть ось-ось почнеться, щоб зробити вигідну ставку.

У тенісі ставку на перемогу в геймі часто роблять після першої програної подачі, адже коефіцієнт тут же стає вище.  Часто ставлять і на брейк.

* на правах реклами

Читайте також