Стажування мрії: Carlsberg Ukraine потрапила у ТОП-10 за версією студентів

Молодь обирає Carlsberg Ukraine як найкраще місце для стажування чи майбутньої роботи. Нове покоління прагне будувати свою кар’єру у сучасній міжнародній компанії, що надає рівні можливості для всіх.

Нещодавно молодіжна платформа UGEN провела два опитування серед студентів та недавніх випускників. У опитуванні взяли участь понад 1341 респондентів. Серед студентів та випускників з досвідом роботи від 1 до 5 років — компанія потрапила у ТОП-10 найкращих роботодавців. А серед студентів та випускників без досвіду або з досвідом роботи до 1 року — у ТОП-10 як потенційний роботодавець чи місце для стажування.

Не секрет, що у виборі майбутнього місця працевлаштування, у сучасних реаліях молодь досить вибаглива та керується високими стандартами. Для неї важливі не лише комфортні умови праці чи конкурентна заробітна плата, а й репутація та соціальна відповідальність бізнесу. Ми пишаємося нашими колегами, які щодня ставлять високу планку і досягають результатів, є наставниками для молодих людей і діляться своїми навичками.

Нагадаємо, що у 2021 році компанія Carlsberg Ukraine отримала нагороду в VII Всеукраїнському рейтингу якості управління репутацією «Репутаційні АКТИВісти» в номінації «Репутаційна стабільність».

***

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті carlsbergukraine.com.

*на правах реклами

Читайте також